Projektleder til produktudvikling

Midtjylland, Industrivej 11, 8305 Samsø

Projektleder til produktudvikling

Internationalt highend brand søger R&D projektleder til vigtig rolle i virksomhedens udviklingsarbejde!


ExamVision er globalt blandt de større producenter af avancerede lupbriller til læger og tandlæger, og deres briller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Virksomheden oplever høje tocifrede vækstrater i disse år og realiserede i 2019 en omsætning på et højt tocifret millionbeløb. Tempoet i virksomhedens produktudvikling øges i disse år, og kompleksiteten i projekterne stiger også i takt med, at virksomheden vokser. Du tilbydes en nyoprettet stilling med fokus på effektiv eksekvering af projekter fra A til Z, så virksomheden også de kommende år har nogle af markedets stærkeste produkter!

Du refererer til udviklingschefen (der også er CEO og stifter) og får ansvaret for alle projekter inden for produktudvikling, og for at lanceringsdatoer for nye modeller overholdes.

Dine nøgleopgaver er at:

  • Udarbejde business cases og foranalyser for potentielle udviklingsprojekter
  • Drive udviklingsprojekter fra A til Z
  • Rapportere omkring fremdrift, kvalitet og økonomi for egne projekter
  • Drive og facilitere projektmøder og koordinere med deltagere
  • Tæt samarbejde med udviklingschefen og assistere omkring processer, aftaler, koordinering, mødeledelse, rapportering, budgettering etc.
  • Porteføljestyring vedr. alle produktudviklingsprojekter i ExamVision
  • Tæt samarbejde med indkøb og PTA omkring produktionsmodning
  • Videreudvikle på projektmodel, tilføre projektværktøjer og sprede best practices omkring projekteksekvering og projektledelse


Du bliver højre hånd, koordinator og sparringspartner for udviklingschefen. Meget af produktudviklingen har tidligere været centreret omkring ham, men de senere år er flere og flere involveret i dette område (3D tegner, testkompetencer og udviklere), og ledelsen har stor fokus på at overbringe hans viden til nye kræfter. Den kommende projektleder vil få en stor rolle i produktudviklingen og vil have gode muligheder for at vokse i jobbet i takt med, at viden erhverves.

Kombiner en attraktiv stilling omkring produktudvikling med et balanceret familieliv i skøn natur
ExamVision er placeret på Samsø, og vi håber, du har lyst til at bosætte dig på øen. Samsø er placeret midt i Danmark med færge til både Sjælland og Jylland (pt. Hou og snarest også Aarhus), og der er stort fokus på familielivet, børnene, bæredygtighed og en god balance mellem arbejde og fritid. Der er stor lokal opbakning til skoler, institutioner og foreninger, så tilflyttere bliver hurtigt en del af de stærke fællesskaber. Du kan også arbejde 4 dage om ugen i virksomheden og hjemmefra den sidste dag.

Du har erfaring med projektledelse af længerevarende tekniske udviklingsprojekter
Du har en teknisk uddannelse og har erfaring med produkter baseret på teknik og elektronik – og gerne også lys. Du har erfaring fra en udviklings- og produktionsvirksomhed, hvor produktudvikling og projektledelse har strategisk betydning, så man derfor arbejder ”professionelt” med dette. Ideelt set har du erfaring fra ISO-certificeret virksomhed med fokus på stringente processer. Da jobbet i noget omfang kan tilpasses den rette person, er længden på din erhvervskarriere ikke afgørende – men det er drive og lyst til at gøre en forskel.

Du er proaktiv og procesorienteret
Du har gennemslagskraft samt stærke ledelses- og kommunikationsevner og overholder deadlines. Du er naturligvis analytisk, struktureret og detaljeorienteret, men også rummelig nok til at samarbejde med innovative og udviklingsorienterede kollegaer, der ikke har så meget fokus på struktur og processer. Din tilgang til samarbejde er værdibaseret, og det er vigtigt for dig at have gode relationer til dine samarbejdspartnere internt og eksternt. Du trives i en service- og vækstorienteret kultur præget af dynamik, forandringer og korte beslutningsveje.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Management Consultant Frank Lajer på tlf. 2018 8818.


Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

 

ExamVision blev stiftet i 2001 og beskæftiger i dag ca. 40 personer. Virksomheden designer, udvikler, producerer og afsætter teknologisk avancerede lupbriller til læger og tandlæger globalt. Virksomheden er familieejet og kulturen i virksomheden er grundlæggende rodfæstet i stifterens værdier omkring ordentlighed og respekt for andre mennesker samt høje ambitioner for produkternes kvalitet, funktionalitet, design og innovation. Organisationen har en meget flad ledelsesstruktur og er præget af en uformel samt uhøjtidelig tone og tilgang. Omsætningen vokser hurtigt i disse år, og ledelsen ønsker at styrke organisationen med yderligere kompetencer. Derfor er virksomheden pt. i gang med at besætte tre nyoprettede stillinger.

Læs mere på www.examvision.com

 

Ansøg nu

Job info

Firma

HANSEN TOFT A/S

Hjemmeside

http://www.hansentoft.dk

E-mail

mail@hansentoft.dk

Telefon nummer

70250407

Arbejdssted

Midtjylland, Industrivej 11, 8305 Samsø

Jobannoncen oprettet

13. august 2020

Jobannoncen udløber

08. oktober 2020