Vi søger en intern salgsassistent

Nordjylland, Østre Fælledvej 13, 9400 Nørresundby

Der er mange årsager til, at vores kunder vælger at handle hos os - en af dem er, at vi konstant har fokus på at yde Danmarks bedste kundeservice. Til vores team i kundeservice i Nørresundby, søger vi derfor intern salgsassistent, der har et helt naturligt servicegen og kan skabe gode kunderelationer. Du har et stort drive, besidder gode kommunikative evner og formår at sælge, rådgive og smile via telefonen. Med andre ord, du formår at levere kundeservice på allerhøjeste plan og ser det som en ære at rådgive vores kunder og finde frem til den bedste løsning.

VI TILBYDER

  • Fast løn og pensionsordning
  • Fri telefon
  • Grundig uddannelse og oplæring
  • Et spændende og selvstændigt job
  • Fantastiske kolleger
  • Frugt-, mad- og massageordning

OM STADSING A/S

Vi er markedsledende på safety og facility produkter til det professionelle marked samt en af landets største leverandører af forbrugsartikler. Vi leverer kvalitetsprodukter og unikke koncepter fra dag til dag over hele landet, og har stor fokus på kundeoplevelser og kvalitet i alt, hvad vi laver. Vi har en uformel og dynamisk organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi er p.t. 95 dygtige kolleger, der ser frem til at byde dig velkommen. Stadsing er en del af OptiGroup, som er en førende europæisk B2B distributør inden for bl.a. Facility Solutions. Koncernen omsætter for ca. 12 mia. kr. og har ca. 2.000 medarbejdere på tværs af 19 europæiske lande.

ANSØGNING

Vi mangler dig lige nu, så send din ansøgning og CV til job@stadsing.dk mrk. "Intern salgsassistent" senest 9. oktober 2020.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservicechef Dorthe Nielsen på tlf. 50 89 76 24.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

VI ANSÆTTER MED HJERTET!

Derfor er personlighed vigtigt for os

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

STADSING A/S

E-mail

ks@stadsing.dk

Telefon nummer

70153400

Arbejdssted

Nordjylland, Østre Fælledvej 13, 9400 Nørresundby

Jobannoncen oprettet

24. september 2020

Jobannoncen udløber

19. november 2020