Kontorelev

Midtjylland, Jorden Rundt, 1, 7200 Billund DK
Er det dig, der skal være vores nye kontorelev i Billund Kommune pr. 1. september 2019?  
 
Kunne du tænke dig en spændende, attraktiv og alsidig 2-årig uddannelse med specialet i Offentlig Administration og samtidig blive en del af en dynamisk og visionær kommune i en løbende udvikling med fokus på værdierne: Dialog, Udvikling og Respekt? Kan du sige ja til dette, så har vi den rette elevplads til dig!  
 
Om jobbet:  
 
Vi søger fra 1. september dig, som er en topmotiveret og kvik kontorelev til at indgå i vores organisation, hvor ikke to dage er ens. Vi arbejder målrettet på at udvikle nye og kreative måder at løse opgaverne på, og her kan du være med til at gøre en forskel. Vores vision i Billund Kommune er, at vi vil være "Familien bedste valg". Understøttet af en samskabende tilgang og at vi Ved Fælles Hjælp arbejder tværgående.  
 
Vi tilbyder dig:  
 
Du bliver introduceret til arbejdspladsen, i et forløb hvor du lærer organisationen at kende. Og som elev inden for specialet "Offentlig Administration", vil du lære at arbejde selvstændigt, vise initiativ, udvikle din samarbejdsevne, kreativitet, at kunne rådgive og kommunikere og anvende IT, derudover vil du få kendskab til, hvordan vi i Billund Kommune søger at realisere politiske fastsatte målsætninger.  
  • I forløbet vil du få indsigt i forskellige afdelinger i kommunen, i et rotationsforløb på 6-12 måneder i udvalgte afdelinger.  
  • Fleksibel arbejdstid på 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesforhold følger overenskomsten mellem KL og HK.  
  • Du får en veltilrettelagt uddannelse, hvor du kommer i berøring med enten borgere, ansatte, andre kunder eller myndigheder.  
  • Du får en hverdag, med ansvar for egne opgaver og du vil komme til at opleve kommunens mangeartede tværgående opgaver, både i forhold til den administrative – og den politiske organisation.  
  • Du deltager som en naturlig ting også ved de faglige arrangementer og tiltag, vi som elevsted tilbyder som en del af din uddannelse.  
 
Vi forventer af dig:  
 
  • Du har lyst til at få udfordringer og at du trives i et travlt og engageret miljø.  
  • Du er positiv, initiativrig, ansvarsbevidst og klar til både personlig og faglig udvikling.  
  • Du har gå på mod, og du er stabil og har lyst til læring  
  • Du har let ved at formulere dig mundtligt, skriftligt og har et bredt og kendskab til IT, eller har modet til at lære det.  
Som elev er du nysgerrig, aktiv og du stiller selvfølgelig krav til uddannelsen. Vi tilbyder rammerne – men det er dig der fylder dem ud. Billund Kommune er konstant i udvikling, og du vil hos os helt naturligt komme tæt på og bidrage til de processer, vi har i gang. Så smøg ærmerne op, kom ombord og vis hvad du kan!  
 
Dine Kvalifikationer:  
 
Du har eller forventer at have følgende inden du starter uddannelsen her hos os: EUX kontorlinjen, HHX med 5 ugers EUD, STX, HTX, HF med 10 ugers EUD eller HG2.  
Er du +25 år og startet på et grundforløb efter august 2015 skal en opdateret (nye regler i 2018) realkompetencevurdering vedlægges ansøgningen.  
Det er vigtigt, at du husker at vedhæfte kopi af termins- eller eksamenskarakterer, hvis du har disse.  
Er du i tvivl om du har kvalifikationerne, skal du kontakte din lokale UU-vejleder.  
 
Ansøgningsfrist: Torsdag den 6. juni 2019  
 
Samtaler afvikles: Torsdag den 13. juni 2019  
 
Send din ansøgning vedlagt eksamens/terminskarakterer/realkompetencevurdering og andet relevant dokumentation ved at trykke på knappen "Send Ansøgning".  
Hvis du har yderligere spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte HR-konsulent Elsebeth Bloch, mail eb@billund.dk eller tlf. 79 72 72 87.  
 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ec9da237)Ansøg nu

Job info

Firma

Billund Kommune

Kontaktperson

Elsebeth Berntsen Bloch

Telefon nummer

79727200

Arbejdssted

Midtjylland, Jorden Rundt, 1, 7200 Billund DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

06 Jun 2019