KOKKEELEV SØGES TIL SVOSTRUP KRO

Midtjylland, Svostrupvej, 58, 8600 Silkeborg DK

KOKKEELEV SØGES TIL SVOSTRUP KRO
Kokkeelev til traditionelt dansk køkken
Vi søger en lærevillig kokkeelev til vores dejlige lille familiedrevne kro ved Gudenåen. Har du passion for dejlige danske retter produceret af gode danske råvarer? Er du ambitiøs og ønsker du at deltage i elevkonkurrencer, elevaftener og temadage?
Hvem er vi?
Svostrup Kro er et velbesøgt sted, hvor vi både serverer solide klassiske husmandsretter og kreative menuer. Vi skatter de klassiske retter højt, og sætter en ære i at tilberede dem på traditionel vis. Svostrup Kro er stedet, hvor vi ønsker at sende vores gæster en tur tilbage af mindernes vej. Maden, stedet og serveringen bidrager alle hertil.

På Svostrup Kro bruges meget tid og mange ressourcer på elevarbejde, så vi forlanger noget af vores elever og ansatte samtidig med, at vi gør dem dygtige og godt rustet til den "vilde" restaurationsverden…

Svostrup Kro driver også selskabslokalerne Skovbakken i Silkeborg, hvor vi kører selskaber og lave forskellige arrangementer.
Vi tilbyder
Et stærkt socialt sammenhold, opbagning til deltagelse ved elevkonkurrence og mulighed for at være med til forskellige elevarrangementer.
Du vil komme til at arbejde i et travlt køkken, hvor du aldrig vil komme til at kede dig. Du bliver en del af et ungt team, hvor du kan udvikle din faglighed i samarbejde med vores fagligt dygtige og erfarende kokke. Kvalitet, smag og smør er i fokus hos os. Tonen i køkkenet er god, men humoren dårlig.

Vi søger
Du arbejder struktureret og trives med frihed under ansvar. Du er typen, der møder til tiden, som altid ønsker at lære og vide mere. Du forstår at tage ansvar for dig selv og din arbejdsplads. Du kan lide tempoet i et travlt køkken og forstår at holde hovedet koldt, når køkkenet er hedt. Du har kørekort, da vi ligger langt ude på landet og da vi tit skal transportere mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.
drs@svostrup-kro.dk
21930709

MVH. Dragan
Svostrup Kro

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

SVOSTRUP KRO A/S

Telefon nummer

86877004

Arbejdssted

Midtjylland, Svostrupvej, 58, 8600 Silkeborg DK

Jobannoncen oprettet

12 Jun 2019

Jobannoncen udløber

07 Aug 2019