Ny afdelingsleder søges til Bækkegårdsskolen, Distriktsskole Stenløse

Nordsjælland, Skolevej 10 B, 3660 Egedal DK
Ny afdelingsleder søges til Bækkegårdsskolen, Distriktsskole Stenløse
Egedal Kommune, Nordsjælland

Har du lyst at indgå i et dynamisk ledelsesteam omkring arbejdet med udviklingen af skolens stærke fællesskab.

Vi søger en ambitiøs og kompetent afdelingsleder til Bækkegårdsskolen pr. 5. august 2019.

 
Om stillingen
Som afdelingsleder vil du blive en del af et ledelsesteam, som arbejder tæt sammen om den daglige ledelse. På Bækkegårdsskolen består ledelsen af en daglig leder, en afdelingsleder og en SFO-leder. Du vil derudover indgå i hele distriktets ledelsesteam, hvor vi er 12 ledere og en distriktsleder. Vi mødes jævnligt i lederteamet med fokus på den strategiske ledelse, mens du i ledelsesteamet på Bækkegårdsskolen vil have fokus på faglig og pædagogisk ledelse. 
Derudover har du administrativ ledelse og ansvar for skemalægning, planlægning af prøver samt drift.

I hverdagen er vi en åben og synlig ledelse, som tilstræber at være tilgængelige, når både børn, forældre, medarbejdere og sparringspartnere har brug for os. Vi vægter dialog og inddragelse højt, så vi i fællesskab skaber den bedste skole.

Du vil sammen med den daglige leder have personaleledelse af skolens 50 medarbejdere. Din hovedopgave vil være at praktisere faglig ledelse af medarbejdergruppen primært i udskolingen med sigte på elevernes læring og trivsel. Herudover skal du medvirke til udvikling af skolens inkluderende praksis til gavn for alle skolens elever, og i den forbindelse sikre en praksis, hvor vejledere og øvrige ressourcepersoner sættes i spil på den bedst mulige måde. 

Om skolen
Distriktsskole Stenløse er en skole med fire afdelinger Bækkegårdsskolen, Lærkeskolen, Stengårdsskolen og Veksø Skole.

Skolen er som organisation udviklingsorienteret. Sammen med skolebestyrelsen skaber vi fælles retningslinjer, børne- og ungesyn, pædagogisk retning mv. Skolen bygger på et systemteoretisk grundlag og vægter en narrativ tilgang til arbejdet med børn og unge. Vores værdigrundlag udfolder sig i en tydelig samarbejdskultur, hvor alle lærere og pædagoger indgår i primærteams omkring de enkelte årgange. På Bækkegårdsskolen arbejder vi systematisk med udvikling af differentierede læringsmiljøer og pædagogisk/didaktisk praksis i læringsfællesskaber.
Bækkegårdsskolen er en tosporet skole med 550 elever og 50 medarbejdere. Skolen er afdelingsopdelt, hvor medarbejderne som udgangspunkt er tilknyttet en af afdelingerne: indskoling, mellemtrin eller udskoling. Skolen er arkitektonisk smuk og fremstår indbydende med moderne undervisningslokaler. Bækkegårdsskolen er beliggende i naturskønne omgivelser i Egedal Kommune tæt på S-tog og har gode tilkørselsforhold. 

Om dig 
Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, det indgår i. Vi har fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme samt udvikling af ressourcecenter og læringscenter.

Vi søger en leder som:•    tror på, at vi løser ledelsesopgaven bedst i fællesskab
•    har flair for struktur og administrativ ledelse samt prøveafvikling
•    har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og kan facilitere selvstændigt •    arbejder tillidsbaseret og anerkendende i ledelsesteamet og sammen med                 skolens medarbejdere, elever og forældre•    har et solidt overblik og formår at nedbryde kompleksiteten i en til tider hektisk           hverdag
•    har flair for struktur og administrativ ledelse og prøvevirksomhed
•    er empatisk og fagligt argumenteret
•    udviser engagement og har en energi og et humør, der smitter
•    har viden om forskellige lærings- og undervisningsformer, inkluderende                       pædagogik og som brænder for udvikling af den pædagogiske praksis
•    har en lederuddannelse eller er parat til at gå i gang med en.

Ansættelsesvilkår

Ansøgningsfrist den 26. juni 2019.

Ansættelsessamtaler vil være den 27. juni 2019 med en mulig 2. samtale den 1. juli 2019.

Du er velkommen til at besøge skolen, ligesom du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte 

Stillingen er på fuld tid fra den 5. august 2019 

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Egedal Kommune har en politik om at indhente børne- og straffeattest ved ansættelser på skoler, og arbejdstiden er røgfri.
 

Ansøg nu

Job info

Firma

Egedal Kommune

E-mail

Malene.Blangshoj@egekom.dk

Telefon nummer

48 18 80 00

Arbejdssted

Nordsjælland, Skolevej 10 B, 3660 Egedal DK

Jobannoncen oprettet

12 Jun 2019

Jobannoncen udløber

26 Jun 2019