Budgetleder til Vejdirektoratet i København

Københavnsområdet, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København DK
Vil du lede en økonomiafdeling i en anerkendt offentlig anlægsvirksomhed med politisk bevågenhed? Vil du sikre Vejdirektoratets direktion det strategiske overblik over en kompleks og spændende økonomi? Så læs videre her.

Vi tilbyder: Vejdirektoratet søger en ny afdelingsleder med ansvar for økonomistyringen af Vejdirektoratets samlede anlægs- og driftsøkonomi på ca. 4 mia. kr. årligt.

Afdelingen spiller en nøglerolle i forhold til sikre, at Vejdirektoratet fortsat leverer en robust økonomistyring både af større bygge- og anlægsprojekter og af resten af Vejdirektoratets opgaveportefølje bl.a. den løbende vejdrift og -vedligeholdelse, trafikledelse og planlægningsopgaver.

Afdelingens primære ansvarsområde omfatter:

 • Flerårig økonomistyring og budgetopfølgning
 • Opfølgning på grundbudget, udgiftsopfølgninger samt mål- og resultatplan
 • Identificering og udmøntning af økonomisk råderum
 • Løbende håndtering af politiske sager i forhold til Transport- og Boligministeriets departement
 • Udarbejdelse af finanslovsbidrag og aktstykker
 • Håndtere bevillings- og hjemmelsmæssige sager
 • Videreudvikling af økonomistyringen og økonomisystemet (SAP) i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Økonomiområdet
Afdelingen har et tæt og velfungerende samarbejde med afdelingens primære samarbejdspartnere i form af direktion, Transport- og Boligministeriets departement og Økonomiområdets afdeling for intern business controlling. Det giver en ny afdelingsleder et godt udgangspunkt for at kunne videreudvikle afdelingen i forhold til at styrke økonomistyringen samt optimere økonomistyringsprocesser og afdelingens organisering.

Vi tilbyder en spændende stilling i en interessant virksomhed med mange både faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi sætter pris på et uformelt miljø, hvor vi giver hinanden mulighed for at tilrettelægge en arbejdsdag, der kan være travl, men stadig giver tid og plads til familie.

Din rolle: Som afdelingsleder for Budget får du det faglige og personalemæssige ledelsesansvar for i alt 11 medarbejdere i København. Du vil referere til områdechefen for Økonomiområdet og indgå i Økonomiområdets ledelsesgruppe. Økonomiområdet består i alt af ca. 45 medarbejdere fordelt på fire afdelinger: Budgetafdelingen, Virksomhedsstyring, Regnskabsafdelingen og Økonomi Analyser.

Din profil:
 • Du har lysten og evnen til at lede, udvikle og motivere medarbejdere.
 • Du har et strategisk overblik og et selvstændigt ”drive” for at løse økonomiske- og bevillingsmæssige sager i en politisk kontekst.
 • Du evner at stå fast, at udfordre beslutninger og du formår samtidig at finde fælles løsninger med afdelingens interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Du har længerevarende erfaring med økonomi og gerne med statslig bevillingsstyring.
 • Du er velorganiseret og kan håndtere mange opgaver med deadlines.
 • Du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt.
 • Du har en længevarende uddannelse som fx cand.merc., oecon., polit., scient. pol. eller lign., eller du har på anden vis tilegnet dig tilsvarende kvalifikationer.
Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen besættes på overenskomstvilkår, svarende til lønramme 36, mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer. Du vil være omfattet af resultatløn samt cheftidsaftale (38,5 timer/uge samt 9 ekstra fridage jfr. lokalaftale).

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i København (Kalvebod Brygge).

Læs mere: Vil du vide mere om Vejdirektoratet kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef for Økonomi Rasmus Bjørnsen på tlf. 6193 0583.

Er du interesseret? Send os din ansøgning senest onsdag den 14. august 2019 kl. 12.00. Forventet tiltrædelsesdato er den 1. oktober 2019.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.Ansøg nu

Job info

Firma

Vejdirektoratet - København

Kontaktperson

Karsten Kirk Larsen

E-mail

kkl@vd.dk

Telefon nummer

25273481

Arbejdssted

Københavnsområdet, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

14. august 2019