AML-rådgivere til Danske Bank i Høje Taastrup

Københavnsområdet, 2630 Høje-Taastrup DK

Vi søger dygtige rådgivere til Aarhus, Aalborg, Vejle, Odense og Høje Taastrup. Har du erfaring med AML eller Compliance? Så er du måske den næste rådgiver i Danske Bank.

 

Jobbet

Som AML-rådgiver i Danske Bank skal du gennem sublim kundeservice sikre, at Danske Bank ikke benyttes til hvidvask og andre former for finansiel kriminalitet. Det gør du ved at varetage legitimation og dokumentation af kundernes identitet og adfærd – uden at gå på kompromis med den sublime kundeoplevelse.

Din primære opgave bliver derfor at spotte uregelmæssigheder og afvigelser i store mængder af data. Gennem dialog med kunden, samt gennemgang af transaktionshistorik, bliver det din opgave at få en forståelse af kundens brug af banken. De indhentede informationer skal registreres i Danske Banks systemer og din opgave bliver herefter, ud fra en risikobaseret tilgang, at vurdere, hvilken risiko kunden udgør for banken, og om der er belæg for at lave en indberetning. Du kommer til at arbejde selvstændigt, men kan med stor fordel drage nytte af den viden og ekspertise, der findes i teamet og hos den kundeansvarlige.

Din kommende arbejdsdag vil derfor bl.a. indeholde masser af kundekontakt, fordybelse i store mængder data, samt arbejde med en bred vifte af IT-systemer.

Er du vores nye AML-rådgiver?

Vi søger dig, som er analytisk og omhyggelig i dit arbejde. Du besidder et højt serviceniveau, og har altid kunden i centrum. Den rette kandidat er i stand til at håndtere store mængder af data uden at miste fokus eller koncentrationen. Derudover forstår du vigtigheden af at arbejde med fortrolige dokumenter og data.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med kundekontakt, samt trives med en bred kontaktflade.
  • Er hurtig på tasterne, samt nyder at fordybe dig i data
  • Kommunikerer uden problemer på engelsk og dansk. Kan du andre sprog, er det kun et plus.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du som minimum have en bachelor fra en videregående uddannelse, samt kunne fremvise en straffeattest og bekræfte, at du ikke er registreret i RKI eller lignende.

Det er et plus, hvis du har kendskab til AML og Compliance.

Din kommende arbejdsplads

Du bliver en del af afdelingen Danske Bank Business Banking AML-team. Du vil blive en del af et stærkt team, som har til formål at lykkedes i fællesskab. Du får kompetente og dygtige kolleger omkring dig, og de glæder sig til at få dig med ombord.

Det praktiske

Moment afholder samtaler hurtigst muligt, så send din målrettede ansøgning og dit opdaterede CV til os hurtigst muligt.

Der er tale om et fuldtidsvikariat på 37 timer om ugen med løbende opstart.

Arbejdstiden er indenfor almindelig kontortid.

Vi søger til Aarhus, Aalborg, Vejle, Odense og Høje Taastrup.

Du vil blive ansat i en 1-2 årig periode gennem Moment.

Løn er efter kvalifikationer. 

 

Ansøg nu

Job info

Firma

MOMENT A/S

Telefon nummer

33113018

Arbejdssted

Københavnsområdet, 2630 Høje-Taastrup DK

Jobannoncen oprettet

09 May 2019

Jobannoncen udløber

04 Jul 2019