Privatkunderådgiver til Suldrup

Nordjylland, Hjedsbækvej 338, 9541 Vesthimmerlands DK

Vi har en åben plads samt en spændende og velplejet kundeportefølje klar.

Dette faktum kombineret med, at vi oplever høj aktivitet, glade og tilfredse kunder samt et ønske om at kunne fastholde nuværende momentum gør, at vi søger en ambitiøs, kompetent og resultatorienteret privatkunderådgiver.

Om dig
Du er uddannet i den finansielle sektor og har en sund forretnings- og kreditmæssig indstilling.

Du er god til at skabe nye langvarige relationer og er motiveret af at møde nye og eksisterende kunder.

Med din baggrund fra lignende stilling vil du være med til at sikre, at kundernes behov for aktiv, kompetent og professionel rådgivning imødekommes for derigennem at sikre fundamentet og mulighederne for at skabe endnu flere forretninger.

Din proaktive tilgang til såvel kunder som opgaver, er det der hjælper dig til at skabe flotte resultater.

Om afdelingen i Suldrup og stillingen som privatkunderådgiver
Afdelingen, som beskæftiger 10 engagerede og motiverede medarbejdere, er ligesom resten af banken i en sund og spændende udvikling med mange forandringer og nye forretningsmuligheder.

Kulturen i afdelingen er præget af et stærkt socialt sammenhold og et afslappende miljø, hvor det gode værtsskab og de gode kundeoplevelser er udgangspunktet for en målrettet og salgsorienteret indsats.

Teamet udmærker sig ved en uformel tone og høj faglighed.

Den store og velplejede kundeportefølje indeholder en bred vifte af spændende privatkunder. Afhængig af dine kompetencer og præferencer samt teamets øvrige sammensætning, er der mulighed for at tilpasse størrelsen af porteføljen, så der bliver endnu mere plads til at opdyrke nye stærke kundeforhold.

Om at være medarbejder i Jutlander Bank
Vi arbejder alle målrettet på at give vores kunder oplevelsen af, at vi er Danmarks mest personlige og tilgængelige bank.

Det er et mål som understøttes af Åben Bank - vores 6 åbenhedsprincipper, som du kan læse mere om hér.

Vi har høje ambitioner for vores bank, vores kunder, og for dig som medarbejder - derfor gør vi i fællesskab også dét ekstra for, at du trives og udvikler dig i jobbet.

Du vil bl.a. opleve en anden form for fleksibilitet i dine arbejdstider, som hænger sammen med kundernes oplevelse af din tilgængelighed. Du booker kundemøder, når det passer ind i kundernes og din kalender, hvilket giver dig mulighed for at skabe mere fleksibel tid til alt andet end banken.

Ansøgning
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingens indhold og vores forventninger til dig som afdelingens nye rådgiver, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Torben Bloch-Nielsen.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøg nu

Job info

Firma

Jutlander Bank A/S

E-mail

bja@jutlander.dk

Telefon nummer

96575172

Arbejdssted

Nordjylland, Hjedsbækvej 338, 9541 Vesthimmerlands DK

Jobannoncen oprettet

06 Jun 2019

Jobannoncen udløber

01 Aug 2019