Deltids erfaren assurandør/pensionsrådgiver med stærk lokal forankring i Midtjylland

Midtjylland, Gl. Skivevej, 73A, 8800 Viborg DK

Til Viborg Forsikring & Pension – Din forsikringsformidler ApS, som er formidler for Købstædernes Forsikring A/S og Købstædernes Pensionsrådgivning A/S, søges snarest en erfaren forsikringsassurandør og/eller en erfaren pensionsrådgiver.

Vores forventninger til dig

Din primære opgave bliver med fokus på de mindre og mellemstore erhvervskunder at sælge erhvervsforsikringer og firmapension, samt rådgive nye og eksisterende kunder. Derudover skal du via denne kanal også være med til at tiltrække relevante privatkunder.

Viborg Forsikring & Pension er inde i en god udvikling, hvorfor vi forventer, at du med stort engagement vil være med til at forsætte denne udvikling og sætte dit præg på selskabets fremtid – med særligt fokus på Viborg og opland.

Begge stillinger – eller kombination heraf – kræver en erfaren medarbejder, der har den fulde uddannelse som assurandør og/eller pensionsrådgiver. Vi forventer, at du har dokumenteret erfaring med salg og rådgivning, gerne indenfor både forsikring og pension. Du ved som sælger, at man skal fastholde og hele tiden udbygge kundeporteføljen.

Vi stiller med en erfaren backoffice stab, der både er uddannet indenfor pension og forsikring.

Vores præsentable kontorer er beliggende centralt på Indre Ringvej/Gl. Skivevejs-krydset i Viborg.

Vilkår for stillingerne

Ansættelse forventes er være på deltidsbasis. Både stillingen som forsikringsassurandør og/eller pensionsrådgiver aflønnes på provisionsbasis. Derudover tilbyder vi blandt andet en attraktiv bilordning, pension og tilsvarende goder.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, så skal du være velkommen til, at kontakt adm. direktør Magne Sandgaard på tlf. 87 27 01 00

Send en kort ansøgning samt dit CV til lmc@viborg-forsikring.dk. Samtaler afholdes løbende og stillingerne ønskes besat snarest muligt.

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Viborg Forsikring & Pension - Din forsikringsformidler ApS

E-mail

lmc@viborg-forsikring.dk

Telefon nummer

87270100

Arbejdssted

Midtjylland, Gl. Skivevej, 73A, 8800 Viborg DK

Jobannoncen oprettet

02. juli 2019

Jobannoncen udløber

02. august 2019