Udviklingskonsulent inden for naturfagsdidaktik og evaluering til Astra

Københavnsområdet, Dampfærgevej 27-29, 2100 København DK

Astra - det nationale naturfagscenter søger en konsulent, der brænder for naturfagsdidaktik samt udvikling og evaluering af indsatser inden for naturfagsundervisning.

Du skal være med til at videreudvikle Astras vidensgrundlag inden for naturfagsundervisning i grundskolen og på ungdomsuddannelserne samt evaluere og rådgive projekter og deltage i udviklingsprogrammer med eksterne partnere. Derfor søger vi en ny kollega, der har stærke kompetencer inden for naturfagsdidaktik, evaluering, rådgivning og projektstyring samt forsknings- og undervisningserfaring inden for naturfagsområdet.

Jobbet er en fuldtidsstilling, dog med mulighed for 32 t ugentligt. Du vil referere til udviklingschef Dorte Salomonsen og indgå i et team, der arbejder med naturfagsdidaktik, projektudvikling, evaluering og udvikling af undervisningsmateriale. Jobbet er meget varieret, så du skal kunne trives med skiftende opgaver og samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejde evalueringsdesigns og gennemføre evalueringer af naturfagsindsatser i NEUC - Naturfagenes udviklings- og evalueringscenter

 • Udarbejde videnskortlægninger og synteser på tværs af projektevalueringer

 • Formidle naturfagsdidaktisk viden letforståeligt

 • Projektmodning og deltagelse i udviklingsprogrammer om naturfagsundervisning i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere

 • Deltage i andre opgaver omkring udvikling af naturfagsundervisning i Astra bl.a. rådgivning og deltagelse i udviklingsindsatser.

Den ideelle ansøger til stillingen har følgende egenskaber:

 • Videregående uddannelse inden for naturfagsdidaktik/naturfagsundervisning

 • Forsknings- og undervisningserfaring inden for naturfagsområdet

 • Velfunderet inden for naturfagsdidaktik

 • Erfaring med evaluering af naturfagsundervisning og naturfaglige projekter

 • Erfaring med rådgivning og vejledning ift. naturfagsprojekter

 • Erfaring med projektledelse og projektstyring

 • Velformuleret mundtligt såvel som skriftligt

 • Gode relationelle evner ift. at kunne samarbejde med mange forskellige aktører

 • Kan arbejde selvstændigt og velorganiseret, er god til teamsamarbejde og kan lide at kaste sig ud i nye udfordringer.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingernes løn‐ og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst for statens område inkl. pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.

Ansættelsesstedet er på Astras kontor i København og du vil indgå i samarbejde med konsulenter på Institut for Naturfagenes Didaktik på Københavns Universitet, som er Astras samarbejdspartner i NEUC. Jobbet er ret fleksibelt, men da Astra har kontorer fire steder i landet, vil der kunne forekomme nogle rejsedage.

Vil du vide mere om stillingen

Du er velkommen til at kontakte udviklingschef Dorte Salomonsen på dsa@astra.dk eller mobil 2488 9625.

Sådan søger du

Lyder det som et job for dig, og matcher din profil ovenstående, så send os en ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 11. juni kl. 10.00. Stillingen søges ved at uploade ansøgning med angivelse af referencepersoner, CV og relevante eksamenspapirer på Astra.dk. Ansøgninger modtages ikke via mail. Stillingen ønskes besat pr. 1.8.2019 eller snarest derefter. Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler d. 18. juni og anden runde d. 21. juni.

Astra er det nationale naturfagscenter i Danmark. Astra arbejder for, at alle børn og unge i Danmark får handlekompetencer inden for science, så de kan udfolde sig som kreative og kritiske samfundsborgere. Se mere på astra.dk.

Ansøg nu

Job info

Firma

Astra

Arbejdssted

Københavnsområdet, Dampfærgevej 27-29, 2100 København DK

Jobannoncen oprettet

14 May 2019

Jobannoncen udløber

11 Jun 2019