Molekylærbiolog til Patologiafdelingen, Diagnostisk Center, Rigshospitalet

Københavnsområdet, Blegdamsvej 9, 2100 København DK
Fuldtidsstilling som molekylærbiolog til besættelse 1.8.2019 eller snarest derefter.

Rigshospitalet er Region Hovedstadens spydspids på hospitalsområdet og landets førende hospital og kræftcenter med højt specialiseret patientbehandling, forskning og undervisning.
Patologiafdelingen ledes af en klinikledelse bestående af klinikchefen i samarbejde med den ledende bioanalytiker. Klinikchefen refererer til centerdirektøren for Diagnostisk Center. Afdelingen er på AC-siden normeret med en klinikchef, tre professorer, 35 overlæger, seks afdelingslæger, en seniorforsker, fire molekylærbiologer, tre Ph.d.-studerende og 14 reservelæger.
Den aktuelle stilling er placeret i patologiafdelingens team for molekylærpatologi, som består af otte bioanalytikere og to molekylærbiologer, som i tæt samarbejde med patologiafdelingens læger varetager molekylæranalyser med direkte betydning for diagnostik og behandling af kræft.

Arbejdsområde
Det primære arbejdsområde består af deltagelse i molekylærteamets daglige drift af hovedsagelig PCR-baserede teknikker med dataanalyse, svarafgivelse, fejlfinding, kvalitetssikring samt implementering af nye analyser. Derudover forventes kandidaten at deltage i forsknings- og udviklingsprojekter samt oplæring og undervisning af yngre læger, bioanalytikre og studerende.

Stillingen ønskes besat af en kandidat med en cand. scient. inden for molekylærbiologi, humanbiologi, biokemi eller lign., suppleret med en Ph.d- grad, og et solidt kendskab til cancerbiologi og molekylærdiagnostik. Derudover kræves solidt teoretisk såvel som praktisk erfaring med molekylærbiologiske teknikker herunder oprensning af DNA/RNA, PCR, DNA-sekventering, Next Generation Sequencing, bioinformatik, real-time PCR, MLPA, fragmentanalyser og array analyser.

Der lægges vægt på at personen har gode samarbejdsevner, arbejder selvstændigt samt trives i et innovativt miljø hvor teamwork og høj kvalitet er et krav.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst for akademikere ansat i Regioner mv. indgået mellem AC og Regionernes lønnings- og takstnævn.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til klinikchef, dr. med. Vera Timmermans, tlf. 3545 5316, Vera.timmermans@regionh.dk eller molekylærbiolog ph.d. Linea Melchior, tlf. 3545 5485, linea.cecilie.melchior@regionh.dk

Ansøgning
Ansøgningen skal vedlægges curriculum vitae og publikationsliste. Publikationer ønskes ikke medsendt men rekvireres, hvis de måtte ønskes.
Samtaler afholdes tirsdag den 27. August 2019.
Ansøgningsfrist 18. august 2019

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøg nu

Job info

Firma

Rigshospitalet

E-mail

pia.eriksen.01@regionh.dk

Telefon nummer

35455589

Arbejdssted

Københavnsområdet, Blegdamsvej 9, 2100 København DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

18. august 2019