Maskinsnedker til produktionsvirksomhed

Sønderjylland, 6000 Kolding DK

VKAREN.DK søger for kunde i Koldingområdet en maskinsnedker. Der er tale om et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i virksomheden. Opstart er hurtigst mulig.

Jobbet:

Virksomheden arbejder inden for træindustrien og er kendt for høj kvalitet og stolte traditioner. Din primære opgave vil være at profilere emner ved en høvl i produktionen.

Der er tale om arbejde på daghold. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 6.00-14.30, fredag til kl. ca. 11.15. Der kan blive tale om arbejde på aftenhold i højsæsonen.

Vi forventer:

  • Du er uddannet maskinsnedker og har solid erfaring med faget
  • Du har kendskab til træforarbejdning
  • Du har fokus på det gode håndværk og er yderst professionel
  • Du vil gerne være med til udviklingen af kvalitetsmæssige stærke produkter
  • Du kan tale, læse og forstå dansk
  • Du kan fremvise straffeattest

Din person:

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god faglig indsigt og forståelse. Vi forventer, at du er samarbejdsvillig og loyal i teamet, og ikke bange for nye udfordringer. Du trives bedst i et miljø med en uformel omgangstone.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i en spændende virksomhed med gode vilkår og ordnede forhold. Du får et alsidigt og udfordrende job samt engagerede og dedikerede kolleger, der alle brænder for arbejdet med træ og håndværk af højeste kvalitet.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Maskinsnedker”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Carina Kruse på 70 15 20 11 alle hverdage fra 9.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

VKAREN.DK Fredericia

Telefon nummer

70152011

Arbejdssted

Sønderjylland, 6000 Kolding DK

Jobannoncen oprettet

24 May 2019

Jobannoncen udløber

24 Jun 2019