Elektrikere - Aalborg Kommune

Nordjylland, Fabriksparken, 13, 9230 Svenstrup J DK

Er du uddannet elektriker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger elektrikere for virksomhed i Aalborg Kommune. Stillingen er med gode løn-forhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig.

Arbejdet foregår på et projekt i Aalborg. Opgaverne består af CTS, PDS montage, VAV, kabeltræk og føringsveje.

Kvalifikationer:

  • Du er faglært elektriker og har erfaring med oventående opgaver.
  • Du har et stort engagement og kan tage ansvar.
  • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner.

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Elektriker - Aalborg Kommune”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Xterna A/S

Telefon nummer

72301302

Arbejdssted

Nordjylland, Fabriksparken, 13, 9230 Svenstrup J DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

02. august 2019