Field Service Engineers

Fyn, Datavej 3, 5220 Odense DK

Brænder du for ny teknologi indenfor fødevare- og procesindustrien og vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder i hele verden?

Så har vi flere spændende stillinger som Field Service Engineer’s i et internationalt miljø ledige.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er inde i en rivende udvikling, og står overfor nye spændende opgaver som bl.a. inkluderer nye produktlanceringer og et styrket service set-up. Vi søger derfor flere nye Field Service Engineer’s til at supplere vores nuværende team.

Vi ser gerne, at du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. maskinmester, automatiktekniker eller lignende, og kommer du med nogle års erfaring er det en fordel, men ikke en betingelse. Du vil få en alsidig hverdag med opgaver i hele verden og med tæt kontakt til vores kunder. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr, og du skal bidrage til, at vi forbliver verdens største leverandør af anlæg, maskiner og procesudstyr til den globale fødevareindustri indenfor æg og æg-produkter.

Hvad kommer du til at lave?

Som nævnt søger vi flere nye kollegaer, og alt efter hvilken baggrund og erfaring du kommer med, vil du udover opgaverne nævnt under Field Service Engineer også kunne få opgaver som Supervisor.

Som Field Service Engineer vil du blive ansvarlig for service, installation og test af komplette anlæg i henhold til layouttegninger hos kunden – herunder oplæring af kundens medarbejdere og lokale serviceteknikere. Det er derfor vigtigt, at din faglige værktøjskasse er i orden, og at du formår at skabe en god kontakt til kunden, så denne føler sig i trygge hænder under såvel installation og opstart af nye maskiner samt i forbindelse med løbende servicebesøg. Du skal forvente en rejseaktivitet på ca. 150 dage om året til destinationer overalt i verden.

Du vil selv være medansvarlig for tilrettelæggelse af dit arbejde. Det være sig forberedelse/klargøring før afrejse, under installations- eller serviceopgaven samt udarbejdelse af skriftlige rapporter og øvrig dokumentation efter arbejdets udførelse i henhold til kvalitetsstyringssystemet. Du vil desuden skulle deltage i test af maskiner før afsendelse til kunden, samt opmærkning og nedpakning af færdigt udstyr produceret her i Odense.

Som supervisor skal du derudover bl.a.:

  • I samarbejde med Projektlederen besigtige installationssteder og deltage i projektafklaringer under installationsprojektets planlægningsfase
  • Udføre arbejdsledelse af lokal arbejdskraft if. installationsopgaver
  • Kvalitetssikre installationsdokumenter og øvrige projektdokumentation

Vi har en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur, som giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Du vil blive en del af en gruppe på pt. ca. 50 Field Service Engineer’s, hvoraf de 9 arbejder fra Danmark.

Inden du bliver kastet ud i selvstændige opgaver, vil du selvfølgelig gennemgå en intern uddannelse, der sikrer den nødvendige specialviden om vores maskiner og anlæg.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er ambitiøs og kvalitetsbevidst – Du vil være den bedste til det du gør. Det vil vi nemlig!
  • Du har en faglig uddannelse, som evt. er suppleret med en mellemteknisk videreuddannelse inden for maskin-, automation-, proces-, auto- eller el-fagene. For så vidt den erfarne kandidat, kan erfaringen med fordel komme fra fødevare- eller procesindustrien.
  • Du er ansvarlig, trives med at arbejde selvstændigt, og formår at arbejde metodisk og analytisk, hvilket gør dig i stand til også at håndtere de uforudsete situationer.
  • Du er en dygtig kommunikator og formulerer dig klart og med fokus på modtageren, uanset om det er mundtligt eller skriftligt – på dansk eller engelsk, og uanset hvilket niveau i organisationen. Kan du også tysk på samtaleniveau vil det være en fordel.

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed med gode udviklings- og karrieremuligheder. Du vil blive ansat på funktionærlignende vilkår, og er således garanteret en månedlig minimumsindkomst uanset antallet af rejsedage.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Manager John Olsen på telefon nr. 63 16 88 60 eller Service & Quality Director Olaf Brønden Poulsen på telefon nr. 31 14 42 87.

Send din ansøgning bilagt CV og relevante bilag via ”knappen” herunder senest den 18. august 2019.

Ansøg nu

Job info

Firma

SANOVO TECHNOLOGY A/S

E-mail

pil@sanovogroup.com

Telefon nummer

+45 63168861

Arbejdssted

Fyn, Datavej 3, 5220 Odense DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

18. august 2019