Personlig assistent til teknisk ejendomsleder på Gerbrandskolen

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK
Har du lyst til at aflaste vores tekniske ejendomsleder ifm. fysisk krævende opgaver? Vil du være en del af et team, der sikrer den daglige bygningsdrift og -service samt velfungerende rammer for lærere, pædagoger og elever? Så søg denne stilling.

Gerbrandskolen søger en praktisk medhjælper til 20 timer om ugen, som kan understøtte vores tekniske ejendomsleder i forbindelse med fysisk krævende opgaver, løft og lignende, som han er forhindret i pga. en varig rygskade.

Vi leder efter en imødekommende og fleksibel person, som kan aflaste os i den tekniske afdeling i forhold til de mange, mange praktiske opgaver, der er på skolen.

Dine opgaver
Du vil hovedsageligt skulle varetage praktiske opgaver som flytning af inventar eller varemodtagelse samt opgaver forbundet med vedligeholdelsen af skolen ude og inde.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et team på tre medarbejdere, der tilsammen har til opgave at sikre den daglige bygningsdrift og -service samt velfungerende fysiske rammer for lærere, pædagoger og elever.

Desuden bliver du en del af en livlig arbejdsplads med godt 800 børn i alderen 6-12 år og ca. 60 voksne, der hver dag knokler for at give børnene den bedste skoledag. Den tekniske afdeling har en vigtig funktion i forhold til at få enderne til at mødes i en travl hverdag, og vi lægger stor vægt på den gode relation og kommunikation i samarbejdet mellem de forskellige faggrupper.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.
Stillingen er baseret på en bevilling, der foreløbig løber frem til oktober, men med rigtig gode muligheder for forlængelse til den rette profil.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Jesper Larsen på 3366 4900 eller 2689 1616.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019

Ansøg nu

Job info

Firma

Koncernservice og Koncern IT

Telefon nummer

29667631

Arbejdssted

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

29 May 2019