Erfaren HR-konsulent med hjerne og hjerte til Center for Politik og Udvikling, Næstved Kommune

Øvrige Sjælland, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved DK
Vi søger en kollega, der brænder for mennesker og den strategiske HR-indsats og som formår at omsætte strategi til praksis, så det giver mening i alle dele af organisationen.
 
Stillingen er placeret i Kommunikation, Udvikling og HR, som er en central stabsfunktion i Center for Politik og Udvikling. Teamet består af en række faglige fællesskaber, hvoraf HR og Arbejdsmiljø er det ene, og det er her, du vil have din base sammen med 5 andre konsulenter.
 
Næstved Kommune er optaget af at skabe værdi for sine borgere og virksomheder, og i den sammenhæng spiller teamet en væsentlig rolle i at understøtte vores ledere og medarbejdere i at lykkes med deres kerneopgave og trives i deres arbejde.
 
Som stabsfunktion er vores rolle todelt, idet vi både skal kunne bidrage med faglig ekspertise på konsulentbasis, men samtidig også medvirke til at sætte rammer og retning for resten af organisationens virke. Og den dobbelthed forventer vi, at du kan mestre til fulde.
 
Arbejdsopgaver:
 
Du vil komme til at arbejde med: 
 • forankring af det strategiske HR-arbejde i hele organisationen, du skal bl.a. være med til at oversætte og give liv og handling i kommunens nye ledelsesgrundlag og personalepolitik
 • kommunens ledere, som du skal have tæt kontakt til omkring, hvordan HR kan hjælpe og støtte dem i udviklingen af deres medarbejdere og arbejdsplads
 • interne konsulentopgaver, herunder procesfacilitering, undervisning, rådgivning, coaching og supervision på individuelt plan eller gruppevis – både af ledere og medarbejdere i kommunen
 • tværgående HR-initiativer på koncern-niveau, som du skal være med til at forberede, drive og følge op på
 • at etablere et solidt samarbejde med kommunens løn- og personalekonsulenter, som er placeret i vores søstercenter, samt øvrige samarbejdspartnere i og udenfor organisationen
Det er en forudsætning, at du har en relevant akademisk uddannelse og solid erfaring med HR og tilsvarende opgaver i en større organisation. Vi forventer også, at du har en anerkendt coachuddannelse og evner at bringe den og dig selv i spil.
 
Personlige kompetencer:
 
Vi lægger stor vægt på, at dine faglige færdigheder suppleres af dine personlige og relationelle kompetencer. Vi vil have en kollega, der: 
 • har en åben og ærlig tilgang til sine medmennesker
 • er i stand til at analysere komplekse sammenhænge og tænke i brugbare løsninger
 • kan arbejde struktureret og målrettet med opgaveløsningen
 • er nysgerrig på at udvikle sin egen horisont og evner at kigge indad
 • møder sine samarbejdspartnere i øjenhøjde
 • kan om– og oversætte teorier og strategier til praksis, og det i et sprog, som alle forstår
 • har fødderne solidt plantet og kan bevare overblikket i en afvekslende hverdag, og
 • trives med at skabe resultater sammen med og ofte gennem andre.
Du skal være en gedigen samtalepartner og trives med rollen som rådgiver og sparringspartner inden for dit felt, og samtidig skal du forstå at tilpasse din tilgang til den helhed, som du indgår i. Dine jobfunktioner vil også kræve, at du har stærke formidlingskompetencer og kan træde op på ølkassen med både sikkerhed og troværdighed.
 
Det er afgørende, at du formår at bygge bro mellem fælles planer/strategier og dagligdagen i vores mange forskelligartede institutioner og virksomheder. Du får en alsidig arbejdsdag, hvor frihedsgraderne matcher den ansvarlighed, som du forventes at demonstrere.
 
Det betyder meget for os, at vi har det godt med hinanden. Vi synes selv, at vi har en fordomsfri omgangstone, og går ikke af vejen for et godt grin. Vi er på udkig efter en kollega, der har de samme præferencer og som er villig til at investere i vores indbyrdes relation. Du skal med andre ord være en god kollega med fejl & mangler, autencitet, en smittende latter, og et stort hjerte.
 
Relevant uddannelsesbevis skal vedhæftes.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
For den rette ansøger, vil der være mulighed for ansættelse som chefkonsulent.
 
Tiltrædelse den 1. august 2019.
 
Arbejdstid pr. uge 37 timer.
 
Vil du vide mere
Skulle du have lyst til at høre mere om stillingen eller få afklaret eventuelle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingens leder Nicolai Vedsted på telefon 9116 9571. Du kan også ringe til HR-chefkonsulent Sarah Thyssen på telefon 5588 5609.
 
Ansøgningsfrist mandag den 3. juni 2019.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 1. samtale tirsdag den 11. juni 2019 og 2. samtale onsdag den 19. juni 2019.
Du skal være opmærksom på, at første samtalerunde involverer en række cases, som du får udleveret når du møder til samtalen. Mellem de to samtalerunder, vil de udvalgte kandidater desuden blive bedt om at udfylde Garudas kompetenceprofil.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
 

Ansøg nu

Job info

Firma

Næstved Kommune

Arbejdssted

Øvrige Sjælland, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

03 Jun 2019