Personalekonsulent

Midtjylland, Ole Kirks Vej, 8, 7190 Billund DK

Vi har rigtig travlt hos HandsOn og ønsker derfor endnu en kollega til vores kontor i Billund, der kan hjælpe med at servicere vores kunder i Syd og Midtjylland.

Jobbet:
Som kunde- og personalekonsulent bliver du en del af et stærkt team af dygtige og motiverede medarbejdere, der brænder for at finde de rette vikar- og rekrutteringsløsninger. Du vil have kontakt til nye og eksisterende kunder, afholde interviews, matche og administrere profiler til stillinger samt udvikle relationer til vores kunder.

Vi forventer:
Du præsenterer HandsOn som den foretrukne samarbejdspartner, skaber værdi og finder de rigtige bemandingsløsninger til kunden. Du har en kommerciel/administrativ baggrund, kendskab til vikar- eller rekrutteringsbranchen og indblik i forskellige faggrupper. Vi foretrækker, at du har erfaring med salg til eksisterende kunder. Med afsæt i kundens behov skal du afdække vikarprofiler, afholde samtaler, udarbejde stillingsopslag og håndtere ordrer. Samt, du har et godt kendskab til IT og er vant til at arbejde med ERP-systemer.

Din person:
Som person er du udadvendt, serviceminded og har et personligt drive. Du er forretningsorienteret og relations skabende, med en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er i stand til at bevare overblikket, har et højt energiniveau og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Du er af natur løsningsorienteret, effektiv og vedholdende og arbejder målrettet og analytisk for at skabe det bedste resultat.

Vi tilbyder:
En spændende hverdag med stort indhold og frihed under ansvar. Du bliver en del af en professionel virksomhed. Vi har et godt brand i vikar- og rekrutteringsmarkedet, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger. Du får en selvstændig og ansvarsfuld funktion i et uformelt miljø med frihed under ansvar.

Ansøgning:
Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til JB@HandsOn.dk  Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Jacob Brasse på tlf. 60200400.

Du er velkommen til at læse mere om HandsOn på HandsOn.dk

Job info

Firma

HANDSON IVS

Telefon nummer

60200400

Arbejdssted

Midtjylland, Ole Kirks Vej, 8, 7190 Billund DK

Jobannoncen oprettet

26. juni 2019

Jobannoncen udløber

21. august 2019