Teamleder til infrastruktur og arkitektur

Københavnsområdet, Landgreven 4, 1301 København DK
Vil du stå i spidsen for et team der skal sikre sammenhængen i vores portefølje af fællesstatslige systemer og drive de tværgående infrastrukturkomponenter.

Vi søger en teamleder med interesse for it og sikkerhed, god teknisk forståelse samt et godt overblik. Kom og vær med når vi i Moderniseringsstyrelsen udvikler vores portefølje af fællesstatslige administrative systemer.Om os
Kontor for Business Intelligence, Implementering og Governance er en del af Center for Systemer i Moderniseringsstyrelsen. Centeret udvikler og driver en portefølje af it-systemer til understøttelse af administrations- og styringsopgaver i de statslige og selvejende institutioner. Det gør vi i tæt samspil med Moderniseringsstyrelsens øvrige centre som bl.a. arbejder med udvikling af HR og økonomistyring i Staten.

I Center for Systemer er vi stolte af at arbejde i den offentlige sektors maskinrum og sammen drive en af de største it-arbejdspladser i staten. Kontoret sikrer sammenhæng mellem systemer og ydelser, driver standardisering og fælles bedste praksis og leverer ydelser med kunden i centrum.


Om stillingen
Du står i spidsen for et team på 8 medarbejdere, som har ansvaret for udvikling og drift af vores fælles systemkomponenter og som skal drive gennemførelsen af arkitekturanalyser på vores systemportefølje

Du skal bl.a. fortsætte arbejdet med implementering af vores nye Single Sign On løsning. Vi står desuden over for udskiftning af vores centrale integrationsplatform, og i den forbindelse skal du stå for udarbejdelse af vores integrationsstrategi samt anskaffelse og implementering af en ny integrationsplatform. Herudover skal du drive tværgående analyser på vores systemportefølje og sikre den tværgående sammenhæng i porteføljen.

Teamet varetager desuden driftsansvaret og leverandørstyringen for såvel Single Sign On løsningen og integrationsplatformen samt nogle større driftsaftaler. Dette omfatter også den tekniske support til kunderne, sikkerhedsvurderinger, opfølgning på brugeradgange mv.

Du bliver en del af en ledelseskreds i centeret med en vicedirektør, 3 kontorchefer og 10 teamledere. Vi arbejder sammen for at udvikle centerets ydelser.


Om dig
Du har en videregående uddannelse, gerne i samfundsvidenskabelig retning, måske suppleret med en it-relateret uddannelse.
Du har desuden erfaringer fra en politisk drevet organisation.


Du har:
• Har gennemslagskraft og lysten til at skabe struktur og sikre fremdrift
• Mestrer at skabe overblik og se sammenhænge og helheder
• Gode kommunikations- og samarbejdsevner
• Gode personaleledelseskompetencer
• Kendskab til it-drift og it-sikkerhed,
• Erfaring med styring af driftsleverandører og support.
• Bred viden om IT og gerne om administrative systemer og de tilhørende processer.
• Mod på at drive gennemførelse af it-arkitekturanalyser samt governance


Vi tilbyder
En udfordrende stilling i et hus, hvor vi sætter dagordenen for centraladministrationen.
Kulturen hos os er præget af stor faglighed, stærkt tempo og æren i at yde en god indsats. Samtidig er der højt til loftet og vi har det sjovt, mens vi arbejder.


Ansættelsesvilkår
Du ansættes som chefkonsulent med funktion som teamleder efter overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.


Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Kartin Hockauf på tlf. 2016 7885.

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - Tryk på knappen ’Søg stillingen’.

Indsend senest mandag den 12. august

Moderniseringsstyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu

Job info

Firma

Moderniseringsstyrelsen

Arbejdssted

Københavnsområdet, Landgreven 4, 1301 København DK

Jobannoncen oprettet

03. juli 2019

Jobannoncen udløber

12. august 2019