Teamleder til Fleksjob- og Ressourceforløbsteamet

Midtjylland, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg DK
 
Er du ambitiøs, har du ledelseserfaring og har du mod på at samle to enheder til én helhed?

Så er du måske vores nye leder for Fleksjob- og Ressourceforløbsteamet i Jobcenter Viborg.

 
Vi er virkelig dygtige til at skabe fleksjobåbninger og til at lave gode match. Vi har et virkelig godt samarbejde med erhvervslivet og andre samarbejdspartnere. Men nu vil vi også være de bedste i landet til at sikre progression –
både før, under og efter en fleksjobaftale er underskrevet.
Vi har været i gang med at indfri ambitionen igennem noget tid og er nu blevet en del af projekt ”Udvikling i fleksjob II”.
 
Tre vigtige opgaver:
Som teamleder får du ansvaret for ca. 30 dedikerede medarbejdere, og dine tre vigtigste opgaver bliver:
 
  • At samle to teams på to forskellige matrikler til ét team på én samlet adresse.
  • At sikre fortsat høj faglighed, fokus på den fælles kerneopgave - med respekt for forskelligheder.
  • At oparbejde en solid læringskultur, hvor mål og resultater er en naturlig del af hverdagen.

Dit team består af beskæftigelsesfaglige medarbejdere, jobkonsulenter, administrative medarbejdere, en projektleder og en fagspecialist.
 
Du får mulighed for at sætte dit personlige aftryk på den fremtidige ungeindsats i Viborg Kommune. Det bliver nemlig din opgave at sikre opbygningen af et team med en fælles tankegang, lyst til forandring og et udviklende arbejdsmiljø.
 
Om dig
Som person er du involverende, engagerende og ambitiøs. Samtidig er du en dygtig formidler og en erfaren beslutningstager.

Vi regner med, at du har:
 
  • Bred erfaring fra Arbejdsmarkedsområdet.
  • Erfaring som leder, bl.a. med ledelse af fusions- og forandringsprocesser.
  • Indgående kendskab til lovgivningen indenfor beskæftigelsesområdet.
  • Gode samarbejdsevner ind i tværfaglige relationer.
 
Derudover forventer vi at du kan tænke nyt og innovativt ud fra et faciliterende ståsted.
 
Du kommer til at opbygge et samlet team med respekt for de politiske mål, organisationens værdier og de fastsatte resultatkrav. Inden for den ramme vil du have stor indflydelse og høj grad af frihed til at forme, designe og træffe beslutninger.

Om os
Fleksjob- og Ressourceforløbsteamet er en del af afdelingen Job og Unge, som indeholder yderligere to teams med andre opgaver og egne teamledere. De tre teamledere og afdelingslederen danner et fælles ledelsesteam, der også arbejder tæt sammen med andre teams på tværs af arbejdsmarkedsområdet.
 
En af vores store, fælles opgaver er at understøtte at ledige og sygemeldte kommer varigt i job og at virksomhederne sikres den nødvendige arbejdskraft.
 
Om ledelse hos os
I Jobcenter Viborg er vores mål at skabe gode resultater for vores borgere og virksomheder. Det mål understøtter vi i den daglige ledelse bl.a. ved at være synlige og nærværende, værdsætte vores medarbejdere, sætte tydelige mål og give feedback.
Vi har fokus på at opbygge relationer på tværs af organisationen samt engagere medarbejdere og MED-organisation, så vi skaber ejerskab og fælles forståelse. Samtidig er det vigtigt, at vores strategier og politikker bliver formidlet forståeligt, så medarbejderne let kan omsætte dem til konkrete handlinger.
 
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
 
Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.
 
Samtaler
1. runde: Mandag den 12. august 2019.
2. runde: Mandag den 26. august 2019.
 
Hvis du går videre til anden samtalerunde, får du udarbejdet en profilanalyse mellem de to runder. Kandidater, som går videre til 2. samtale, skal sætte tid af til en tilbagemelding på personprofilen onsdag den 21. august 2019.

Få mere at vide 
Læs mere i stillingens job- og kompetenceprofil. Klik her

 
 
 

Ansøg nu

Job info

Firma

Jobcenter Viborg

Telefon nummer

87874443

Arbejdssted

Midtjylland, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg DK

Jobannoncen oprettet

03. juli 2019

Jobannoncen udløber

04. august 2019