HR-konsulent til det uddannelsesstrategiske område, Koncern HR, Region Sjælland

Øvrige Sjælland, Rådmandsengen 5, 1. sal, 4700 Næstved DK

Vi søger en HR-konsulent med interesse for det uddannelsesstrategiske område til Koncern-HR, Region Sjælland. Stillingen er et barselvikariat med tidsbegrænset ansættelse.

Har du mod på et job, der spænder fra sagsbehandling til projektarbejde i en politisk styret organisation? Og brænder du for opgaver indenfor bl.a. det uddannelsesstrategiske område? Så søger Koncern HR lige nu en AC’er til KHR Uddannelse og Udvikling.

Som HR konsulent i Uddannelse og Udvikling bliver dine primære opgaver

  • Sagsbehandling og udvikling af tiltag indenfor det uddannelsesstrategiske område med betydning for regionens uddannelsesfunktion, uddannelsesbehov, og rekrutteringsgrundlag, især i forhold til udfordringen med at tilrette og skabe grunduddannelser (EUD og MVU niveau), der matcher regionens fremtidige kompetencemæssige behov
  • Koordinering og sekretariatsbistand i forhold til uddannelsesmæssige udviklingsfora
  • Koordinering af erhvervsuddannelsesområdet i Region Sjælland
  • Projektarbejde i regionale rekrutterings- og fastholdelsesstrategiske tiltag

Din profil

Det er vigtigt for os, at du har en veludviklet fornemmelse for og en interesse i at lære om politiske beslutningsprocesser i en stor organisation som Region Sjælland. Desuden er det vigtigt, at du er initiativrig og udadvendt. Du skal være indstillet på at løse praktiske og serviceorienterede opgaver med en høj faglig standard.

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig uddannelse, men uddannelsesbaggrunden er ikke afgørende. Du vil få grundig introduktion og oplæring til stillingen.

Vi tilbyder

Stillingen er placeret i Koncern HR – Uddannelse og Udvikling, der løser et bredt udsnit af strategi- udviklings- og driftsopgaver indenfor ledelsesudvikling, faglig udvikling, rekruttering, arbejdsmiljø, personalepolitik og MED systemet m.v. Du får en bred indsigt i HR arbejdet og du bliver en del af et team på 5 konsulenter der arbejder med grunduddannelser. Vi hjælper og støtter hinanden i hverdagens travlhed, så du skal være indstillet på at være en del af et team. Vi prioriterer humor, trivsel og arbejdsglæde højt.

Vi arbejder selvstændigt og har stor fleksibilitet i forhold til planlægning, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv. Vi lægger vægt på at have en sund og meningsfuld arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Vi har arbejdsplads i Næstved, hvor der er direkte togforbindelser til København. Stillingen er et barselsvikariat og løber fra 01.10.19 (gerne før) til 30.08.20. Ansættelsen er på 37 timer pr. uge inkl. frokost med flekstid. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til HR Uddannelseschef Ann Maria Kromann Halse, 29 17 51 35 eller Enhedschef Kim Leck Fischer, 50 52 52 80

Ansøgning

Er jobbet noget for dig så send os en ansøgning og cv via vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist 15.08.19 kl. 08.00

Samtaler 21. august 2019

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Ansøg nu

Job info

Firma

Region Sjælland

Arbejdssted

Øvrige Sjælland, Rådmandsengen 5, 1. sal, 4700 Næstved DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

15. august 2019