Freelance teknisk tegner / konstruktør - Rønde / Djursland

Midtjylland, 8410 Syddjurs DK

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/8400

 

Vi er en ny etableret rådgivende ingeniør firma søger en dygtig teknisk tegner til diverse tegnearbejde i perioder med spidsbelastning.

Der er blandt andet tale om optegning af myndighedsprojekter, som udført tegninger og andet for "simple" projekter. Det vil typisk være opgaver med benzinstationer, men som sagt vil det være ad hoc når vi har opgaver der brænder på.

Du kan godt arbejde hjemmefra, men vi vil helst finde en der bor i området, så vi har mulighed for at mødes hvis det bliver nødvendigt.

Der vil være meget skiftende arbejdsbyrde, så det kan variere fra 10-30 timer om måneden, alt efter hvor mange opgaver vi lige har.

Vi ser frem til at høre fra dig på Worksome!

 

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/8400

Ansøg nu

Job info

Firma

Worksome ApS

E-mail

hej@worksome.dk

Arbejdssted

Midtjylland, 8410 Syddjurs DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

01 Jun 2019