Er du Danmarks bedste el-ingeniør med lyst til et job i marinebranchen?

Nordjylland, Havnepladsen, 12, 9900 Frederikshavn DK

 

Scanel International A/S, beliggende i Frederikshavn, er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til marine- og offshoreindustrien. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger, og for kompetente medarbejdere.

Vi søger nu en el-ingeniør, som kan støtte vores projektledere i tilbudsgivning, projektering og sagsbehandling.

Arbejds- og ansvarsområde

Du vil indgå i vores Engineering team med reference til Head of Engineering. Du får rig mulighed for faglig udvikling og stor fleksibilitet. Du vil indgå i et samarbejde med et stærkt team med høj grad af faglig sparring og tværorganisatoriske opgaver.

  • Projektering
  • Rådgivning
  • Tilbudsgivning
  • Tenderbehandling
  • Besigtigelsesarbejde
  • Konstruktion og beregninger
  • Materialevalg og tekniske specifikationer for indkøb
  • Klassegodkendelse
  • Møder med kunder og leverandører
  • Afprøvning og afleveringsopgaver

Remsen er ikke udtømmende, for i en spændende og varieret hverdag kan der opstå mange forskellige udfordringer og opgaver.

Dine opgaver skal nogle gange løses andre steder end på kontoret i Frederikshavn, heriblandt en konkret forespørgsel på arbejde i København helt eller delvist. I en omskiftelig og varierende hverdag, skal du nogle gange til udlandet for at deltage i ”troubleshooting”, inspektion, rådgivning, idriftsættelse eller noget helt andet. Rejserne er typisk i Europa men oversøisk destination kan også forekomme. Vi forventer op til 40 rejsedage årligt.

Din baggrund

Du er uddannet el-ingeniør eller maskinmester – enten nyuddannet eller med relevant erfaring fra offshore- og/eller marinebranchen.

Du arbejder selvstændigt i et aktivt og dynamisk miljø. Du er naturligvis systematisk, struktureret og procesorienteret med fokus på helheden. Du er god til at bevare overblikket, og er en stærk formidler i skrift og tale.

Kendskab til den maritime branche er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

Et spændende, varieret og alsidigt fuldtidsjob i en dynamisk organisation med et uformelt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og personalegoder som f.eks. sundhedsforsikring, frokostordning og sociale aktiviteter/klubber.

Vi har fem overordnede værdier: Troværdighed, Respekt, Stolthed, Fællesskab, og Retfærdighed, som er fundamentet i vores kultur.

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til job@scanel.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til COO Gert Balling på tlf.: +45 2222 5209.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om Scanel International A/S på www.scanel.dk

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

SCANEL INTERNATIONAL A/S

Telefon nummer

96223242

Arbejdssted

Nordjylland, Havnepladsen, 12, 9900 Frederikshavn DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

29. august 2019