BEREGNER VVS - KBH. V

Københavnsområdet, Havnegade 39 - 41, 1058 København DK

For een af vore gode kunder i København V-området. søger vi en dygtig beregner, der kan tage ansvaret for alle forhold vedrørende beregninger af fagentreprise opgaver. Du kan udarbejde tilbud i forbindelse med større byggeprojekter.

Du kommer til at indgå i et kompetent og velfungerende team af rutinerede kolleger – og i en virksomhed med et engageret samarbejde på tværs af organisationen. Specielt vil du få et tæt samarbejde med de eksterne salgskolleger i projektafdelingen.

Dine opgaver
Dine primære arbejdsopgaver er

  • Beregning af tilbud
  • Dialog og forhandlinger med leverandører
  • Internt salgsarbejde
  • Deltagelse i tilbudsmøder
  • Opfølgning på tilbud
  • Udarbejdelse af tilbudsmateriale

Dig som person
Du har flere års erfaring fra VVS grossistbranchen, hvor du har fået et godt kendskab til VVS-produkter og stor erfaring med kalkulationer, beregninger og udarbejdelse af tilbud. Du har en salgsuddannelse eller har salgserfaring sammen med din VVS-uddannelse.

Derudover har du stærke kompetencer på analyse, struktur og overblik, samt gode IT-kundskaber. Office pakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Som menneske er du grundig og struktureret i din tilgang til opgaverne. Du trives i en travl og ind i mellem uforudsigelig hverdag, hvor kunderne er i fokus. Og du forstår at værdsætte samarbejdet og de sociale arrangementer med de øvrige kolleger.

Du kan se frem til
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk Koncern er kendetegnet ved en række stærke værdier – med tro på at man kan mere end man tror, når man satser på kvalitet og på hinanden. Organisationen er uformel og motiverende med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø.

Løn
Løn m.m. vil blive forhandlet på et attraktivt niveau – og der er såvel pensionsordning som sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler.

Ansøgning
ERHR bistår i denne rekruttering, hvorfor al henvendelse skal ske hertil.
ERHR vil ikke videregive den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte John Holck, e-mail jh@erhr.dk tlf. 2424 8086 eller Michael Folmann, e-mail mf@erhr.dk tlf. 2121 6464for yderligere information.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre side.

Ansøgningerne behandles løbende og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT

Ansøg nu

Job info

Firma

Effektiv Rekruttering

Arbejdssted

Københavnsområdet, Havnegade 39 - 41, 1058 København DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

29. august 2019