Udvikler til et JSON, WP, Woocommerce projekt

Københavnsområdet, Langelinie Allé, 47, 2100 København DK

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/8407

 

Der importeres bilannoncer / biler ind i Woocommerce idag men dataudbyder har skiftet format og det skal nu loades via JSON istedet.

Jeg leder derfor efter en dygtig udvikler, som kan hjælpe med at udvikle noget der kan håndtere JSON, og tale sammen med Woocommerce. Feedet skal køre (opdatere) hvert 5 minut. Det drejer sig om 2 sites.

Yderligere:

På det ene site skal der sættes en finansieringsberegner på single bilvisning. Dokumentation haves til dette, samt en masse andre specifikationer på projektet, som fremsendes når kandidat er fundet. projektet bliver derfor serveret for dig.

Jeg har selv udviklet en del på projektet nu, men mangler en udvikler der kan noget mere funktionsbaseret programmering.

Du skal have erfaring med PHP, JSON, Woocommerce og API.

Opgaven kan godt udføres remote, og den skal udføres hurtigst muligt. Det kommer højst til at tage 1-2 dage.

Vi ser frem til at høre fra dig på Worksome!

 

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/8407

Ansøg nu

Job info

Firma

Worksome ApS

E-mail

hej@worksome.dk

Arbejdssted

Københavnsområdet, Langelinie Allé, 47, 2100 København DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

01 Jun 2019