Testmanager

Nordjylland, Lindholm Brygge 31, 9400 Aalborg DK
Geodatastyrelsen søger testmanager til et af landets vigtigste offentlige registre

Vil du være med til at udvikle IT-systemerne omkring matriklen og arbejde med nogle af de mest innovative service- og hændelsesteknologier? Og vil du med afsæt i dine stærke testkompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere?


Som testmanager i Geodatastyrelsen på systemlandskabet omkring matriklen, vil du have fokus på test og kvalitetssikring ift. den fortsatte udvikling af dette samfundskritiske register. I samarbejde med kollegaer fra andre faggrupper vil du være ’driver’ i forhold til yderligere formalisering, strukturering og automatisering af vores mange test- og kvalitetssikringsaktiviteter.

Hverdagen
Du vil få en stor grad af indflydelse på strukturen og planlægningen af din hverdag, og vil i samarbejde med vores IT-leverandør, flere forskellige teams og samarbejdspartnere planlægge, specificere og gennemføre testaktiviteter på de respektive løsninger.

Dine opgaver vil således bl.a. inkludere:
  • Udarbejde testplaner, testspecifikationer/test cases herunder beskrivelse og sikring af de forskellige systemtilstande og output
  • Opbygge og vedligeholde testspecifikationer til regressionstest
  • Planlægge og styre gennemførsel af testaktiviteter i et team af interne testere
  • Releasehåndtering i vores testmiljøer og samarbejde med vores change manager i CAB-regi
  • Struktureret udførelse af både procestests og end-to-end-tests herunder sammenholdning af reelt output med forventet output
  • Rapportering og forventningsafstemning med udviklerkollegaer, leverandører, kunder og ledelse i forbindelse med (fejl)rettelser og tilpasninger.

Som en del af dit arbejde vil du også medvirke i andre projekter, samt byde ind med både hvad og hvordan, der skal testes på de enkelte løsninger.

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
Du kommer til at sparre med erfarne udviklere hos vores leverandører, og du vil blive udfordret af kollegaer med andre baggrunde og fra andre fagområder. I en overgangsperiode vil vores nuværende testmanager, der er en ekstern konsulent, kunne bidrage til vidensoverdragelse. Fælles for os alle er høje ambitioner for både vores arbejde og vores fælles udvikling. Samtidig får du løbende mulighed for videreuddannelse i form af kurser, certificeringer og selvstudie.

Hvem er du?
Du har ideelt set stor erfaring med professionel test og kvalitetssikring, meget gerne inden for store, komplekse systemer. Vi vil dog også gerne høre fra dig, hvis du er i starten af din karriere.

Det vigtigste er at du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye forretningsdomæner og –modeller. Dette hjælper dig bl.a. til at balancere og prioritere din egen indsats i en iterativ release-cyklus.

Med naturligt drive og selvstændighed er du i stand til at sætte dig selv i scene både internt over for vores projektteams og eksternt over for vores IT-leverandører og samarbejdspartnere.

Du er ikke bange for at udfordre andres meninger, ligesom du sætter pris på selv at blive udfordret. På den måde udvikler vi os i fællesskab og skaber de
bedste løsninger.

Du trives ved at være del af et fast team, hvor den fælles indsats betyder at I sammen kommer godt i mål.

Du kommunikerer flydende i skrift og tale på dansk.

Dine kommende kollegaer
Du vil blive ansat i Geodatastyrelsen kontor for Ejendomme og Jura, der består af 35 højt specialiserede medarbejdere. Kontoret er beliggende i Nørresundby med den flotteste udsigt over Limfjorden. Vores samarbejdspartnere tæller nogle af de største offentlige styrelser og IT-virksomheder.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation med en kort afstand til ledelse og beslutninger. Vores virksomhedskultur er baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Vi elsker at prøve nye teknologier og idéer af, og vi giver vores medarbejdere mulighed for at være innovative i det daglige arbejde.

Kan du se dig selv som en del af Geodatastyrelsen?

Flere oplysninger kan fås hos funktionsleder Christian Thellufsen på tlf. 72 54 50 66.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og forhandlingsberettiget organisation. An­sæt­tel­ses­­­området er Geodatastyrelsen i Nørresundby. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med muligheden for fleksible arbejdstider. Der forventes få rejsedage i stillingen.

Stillingen søges online via vores jobportal: http://gst.dk/om-os/ledige-stillinger/ via linket "Søg stillingen". Vi skal have din ansøgning, CV, og øvrige relevante oplysninger seneste fredag den 16. august 2019, kl. 8.00.

 

Ansøg nu

Job info

Firma

Geodatastyrelsen

Telefon nummer

33922800

Arbejdssted

Nordjylland, Lindholm Brygge 31, 9400 Aalborg DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

16. august 2019