Oversættere søges til den danske lancering af førende onlineshop

Københavnsområdet, Gammel Kongevej, 1, 1610 København DK

Har du stærke kompetencer, når det kommer til at oversætte fra svensk til dansk og søger du et job, hvor du kan se dig selv gøre karriere på længere sigt? Motiveres du af at spille en essensiel rolle i om den danske lancering bliver en sucess? Hvis ja, så ansøg idag!

Om jobbet: 

På vegne af vores kunde Lyko, leder Academic Work efter to oversættere, som vil være ansvarlig for at lanceringen af den danske onlineshop. Lyko er ny i Danmark, og derfor vil du få et stort ansvar, men også muligheden for med tiden at påvirke forskellige processer, og berøre andre paletter end oversætning - herunder kundeservice og marketing.

[Lyko]( https://www.lyko.se/) er et svensk hår- og skønhedsplejefirma og er en af de nye initiativer indenfor e-handel i Sverige, Finland, Norge og nu Danmark.

Udover e-handel, har de faste butikker i Sverige og i Norge – indtil videre. Lyko er et af Sveriges førende portaler indenfor e-handel af hårpleje og skønhedsprodukter. Lyko sælger for over 600 millioner SEK årligt og beskæftiger over 500 mennesker.

Lykos historie afspejler lang erfaring og indikationer på ekspertise indenfor frisør og hårindustrien. Ydermere fører Lyko nogle af de største nordiske mærker indenfor skønhed, hårpleje, makeup og hudpleje. Med ca. 40.000 artikler på deres 6000 kvm lager i Sverige – her der et stort udvalg for deres kunder.

Du kommer til at arbejde i et team, som består af dig og en anden oversætter. Arbejdsplaceringen vil være i København. Du vil have god kontakt og sparring med dine nordiske kolleger og du vil også få mulighed for at deltage i sociale arrangementer. Ydermere vil du gennemgå et onboarding forløb i Sverige, så du føler dig godt klædt på til at løfte denne opgave.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af Lyko.
Alle spørgsmål skal derfor henvendes til [Academic Work](mailto:info@academicwork.dk).

Du vil blive ansat som konsulent af Academic Work og arbejde for Lyko. Der er tale om en ansættelsesperiode på 12 måneder med gode muligheder for at blive fastansat af Lyko efterfølgende.

Arbejdsopgaver:


Det første år vil din primære arbejdsopgave være at oversætte Lyko's produkttekster, marketingsføringsmaterialer fra svensk til dansk, og imellemtiden vil der komme løbende opgaver, som fordeles imellem jer indenfor marketing og kundeservice.

Der vil være mulighed for at udvikle sin arbejdsprofil på længere sigt, hvis man ønsker dette.

Krav til den rette kandidat:

Vi leder efter to oversættere, som vil kunne tilgå opgaverne uden problemer, og som har en åbensindet tilgang, og ikke skræmmes af spille en stor rolle i et start-up. Der stilles store krav til at du tager ejerskab for lanceringen, er struktureret, kan arbejde selvstændigt, kan have flere bolde i luften og er opsøgende ift. manglende information – og ikke bange for at tage initiativ. Ydermere er det vigtigt, at du motiveres af at oversætte, og finder en ære i at al tekst til den danske hjemmeside, er gennembearbejdet og fejlfrit.

Yderligere krav:

* behersker svensk på et højt niveau og kan derfor oversætte svensk til dansk fejlfrit
* behersker dansk på et højt niveau – både skriftligt og mundtligt
* har en interessere i hår- og skønhedsbranchen samt produkter
* har nemt ved at sætte sig ind i nye IT systemer
* er god til kundeservice
* har afsluttet videregående uddannelse indenfor de sidste par år


Det anses som en fordel, hvis du behersker engelsk på højt niveau samt har erfaring med oversættelse fra svensk til dansk fra studie eller arbejde.

ANDEN INFORMATION

* START: September 2019
* OMFANG: Fuldtid
* STED: København
* Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden.
Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til [info@academicwork.dk] (mailto:info@academicwork.dk). Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksom på at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist i det tilfælde at stillingen besættes.

Hos Academic Work bestræber vi os på at skabe en ambitiøs og professionel hjemmebane for Young Professionals - studerende og færdiguddannede i starten af karrieren. Som rekrutterings- og bemandingsvirksomhed hjælper vi dermed Young Professionals med at kickstarte karrieren som konsulent på specifikke projekter, tidsbegrænsede stillinger eller fastansættelser hos attraktive virksomheder indenfor alle brancher.
Som ansat gennem Academic Work stiller vi din egen dedikerede Consultant Manager til rådighed, som understøtter din karriereudvikling og sikrer dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

PRIVATLIVSPOLITIK: Ved oprettelse af jobprofil samt indsendelse af jobansøgning og andre informationer, giver du automatisk samtykke til, at Academic Work behandler dine informationer i henhold til persondataloven.

Ansøg nu

Job info

Firma

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

Telefon nummer

36171100

Arbejdssted

Københavnsområdet, Gammel Kongevej, 1, 1610 København DK

Jobannoncen oprettet

21. maj 2019

Jobannoncen udløber

01. juli 2019