Fuldmægtig med administrative og kommunikative kompetencer

Københavnsområdet, Asiatisk Plads 2, 1402 København DK
Fuldmægtig med administrative og kommunikative kompetencer Vi søger en fuldmægtig til sekretariatsbetjening af Oplysningspuljen med dokumenteret erfaring med puljeadministration, økonomiforvaltning og kommunikative opgaver. Der er tale om en tidsbegrænset stilling.

Opgaver og ansvar
Vi er på udkig efter en dygtig fuldmægtig til Udenrigsministeriets kontor for Public Diplomacy, Kommunikation og Presse. Du vil indgå i et lille team, der arbejder med kommunikation inden for det udviklingspolitiske område.

Din primære opgave er at løse sekretariatsopgaver vedr. Udenrigsministeriets Oplysningspulje, der er en ansøgningsbaseret pulje med en årlig bevilling på 18 mio. kr. Udenrigsministeriets Oplysningspulje kan søges af alle, der vil lave formidling om udviklingssamarbejdet og forholdene i udviklings- og vækstlande. Støtten går blandt andet til undervisningsmaterialer, udstillinger, film til landsdækkende tv samt rejsestipendier. Formålet med aktiviteterne er at skabe forståelse i befolkningen for Danmarks deltagelse i det internationale udviklingssamarbejde. Et eksternt bevillingsudvalg, udpeget af udviklingsministeren, træffer beslutning om anvendelsen af bevillingen.

Dine primære opgaver vil være:


 • Administration og sagsbehandling af ansøgninger til Udenrigsministeriets Oplysningspulje
 • Regnskabs- og tilskudsforvaltning
 • Vejledning af ansøgere og løbende dialog med tilskudsmodtagere
 • Betjening af eksternt bevillingsudvalg
 • Løbende vedligehold af ansøgningsdatabase, administrative retningslinjer mm.
 • Kommunikation om Oplysningspuljen på Web og SoMe, herunder redaktion af U-web.dk

Du er en god formidler skriftligt og mundtligt. Da du vil få en bred samarbejdsflade - til ansøgere, til Bevillingsudvalgsmedlemmerne og til kolleger både i kommunikationskontoret og i andre dele af ministeriet - er det også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og trives med at hjælpe og vejlede ansøgerne.

Kompetencer:

 • Gode administrative og forvaltningsmæssige evner
 • Erfaring med tilskudsforvaltning og økonomistyring
 • Kendskab til det udviklingspolitiske fagområde
 • Erfaring med kommunikation på sociale medier
 • Gode samarbejdsevner
Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation.

Hvem er du?
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med forvaltning, kommunikation på sociale medier og herudover gerne erfaring fra en politisk styret organisation. Som person har du gode samarbejdsevner og er dialogorienteret.

Organisatorisk placering
Kontoret for Public Diplomacy, Presse og Kommunikation (KOM)
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2, 1448 København K

Tiltrædelse
1. august 2019 eller snarest derefter

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og vedkommendes faglige organisation. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse for en periode på 1 år.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 21. juni 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 26 eller 27. Stillingen søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. Vi skal have en målrettet og motiveret ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere jobs, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Efter ansøgningsfristens udløb vil det ikke længere være muligt at registrere en ansøgning eller tilføje dokumenter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Dorte Neimann, dornei@um.dk, telefon 33920115. For information om løn og ansættelsesvilkår kan HR-konsulent Thomas Hadrup kontaktes pr. mail: thohad@um.dk.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingerne.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.


Ansøg nu

Job info

Firma

Udenrigsministeriet

Arbejdssted

Københavnsområdet, Asiatisk Plads 2, 1402 København DK

Jobannoncen oprettet

07 Jun 2019

Jobannoncen udløber

21 Jun 2019