Journalist til Vamdrup Ugeblad

Sønderjylland, Østergade, 7, 6580 Kolding DK

Vores journalist er gået på barsel og vi har i en periode haft en barselsvikar ansat, der nu har fundet dét, der var hendes drømmejob gennem mange år.

Vi søger derfor en journalist, tekstforfatter, kommunikationsuddannet eller lignende, der kan varetage stillingen frem til 30. november – med mulighed for forlængelse til januar 2020.

Arbejdsopgaver:

Din primære opgave er at lave opsøgende journalistik. Du skal have fingeren på pulsen i området og finde materiale til artikler, der af indhold spænder bredt. Den ene dag skriver du måske om et borgermøde og næste dag er det nye tiltag i virksomhederne, byens liv og arrangementer der dækkes.

Vi forventer, at du udfører interviews og udarbejder artikler til Vamdrup Ugeblad. Omfanget er et sted mellem 4-6 artikler ugentligt – med forbehold for udsving i enkelte uger.

Derudover skal du redigere pressemeddelelser og i samarbejde med bladchefen udvælge dem, der skal i avisen.

Om dig:

Fagligt har du et par års erfaring med at skrive tekster og meget gerne også kendskab til interview. Alternativt er du nyuddannet og har mod på at kaste dig ud i et spændende job, der kan give erfaring til CV’et.

Du er som person udadvendt og nysgerrig på andre mennesker og sammenhænge, da jobbet er i ’felten’ og du kommet til at møde mange forskellige mennesker og skabe nye netværk med høj og lav.

Om Vamdrup Ugeblad.

Vi er en lille lokal avis, der har et udgivelsesområde på ca. 16.000 husstande. Vi er ejet af Vamdrup Handelsforening, men står selv for den daglige drift. Kontoret er lille men har plads til store historier, godt humør og hjemmebrygget kaffe. Vi er 4 personer i virksomheden – en bladchef, en bogholder, en journalist og en omdeler til virksomheder.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team, så send en kort beskrivelse af dig selv, dit CV og gerne et eksempel på noget du har skrevet til salg@vamdrup-ugeblad.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til bladchef og ansvarshavende redaktør, Zenia Juul Petersen på 40489250.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

VAMDRUP UGEBLAD

E-mail

bogholderi@vamdrup-ugeblad.dk

Telefon nummer

75581200

Arbejdssted

Sønderjylland, Østergade, 7, 6580 Kolding DK

Jobannoncen oprettet

07 Jun 2019

Jobannoncen udløber

21 Jun 2019