Tekniker med Axapta-erfaring til stamdata samt gennemgang af styklister og rutekort m.m.

Nordjylland, 9530 Rebild DK

HR-Industries søger en omhyggelig og kvalitetsbevidst medarbejder for virksomhed syd for Aalborg. Virksomheden er en del af en større international koncern, der leverer kundetilpassede fabriksanlæg til industrien.

Virksomheden efterspørger hjælp til at opdatere og validere tekniske data, styklister og ruter i forbindelse med produktionsmodning, koordinere tegninger med værksted og sikre korrekt registrering m.m. Virksomheden anvender Axapta og erfaring med dette vil være en stor fordel til stillingen.

Arbejdsopgaverne kan oplistes således:
Gennemgå stykliste og ruter
Opdatere master data
Aktiver styklister
Koordinere tegn. med værkstedet m.m. samt diverse ad. hoc.-opgaver

Din baggrund:
Den ideelle kandidat har et højt energiniveau, er vedholdende detaljeorienteret og kvalitetsbevidst i sin tilgang til arbejdsopgaver og har en uddannelsesmæssig baggrund og erfaring, der understøtter anvendelsen og forståelsen af tegneprogrammer og produktionsmodning samt styklister og ruter.
En fin baggrund kunne være Teknisk Designer, produktionsteknolog. Erfaring med SolidWorks og samspillet med programmet og Axapta vil være en klar fordel.

Du tilbydes:
Virksomheden har en god personalepolitik og understøtter udviklingen af den gode arbejdsplads. Du bliver en del af et dynamisk og uformelt miljø præget af en god og afslappet omgangstone, hvor man er gode til at hjælpe hinanden. Gode arbejdsvilkår og løn efter kvalifikationer.
Opgaven er i første omgang berammet til 3 måneder - med mulighed for forlængelse.

Er du interesseret:
Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til jobbet. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Søg jobbet ved at oprette dig i vores database. Det gør du via linket her: http://www.hr-industries.axp.dk/ Angiv referencenummer 47843, når du søger. Så kommer din ansøgning direkte i spil.
Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund eller Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. 

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Kort om HR-Industries:
HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv.

Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.   

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere.

 

Ansøg nu

Job info

Firma

HR-Industries A/S

Hjemmeside

http://www.hr-industries.dk

E-mail

info@hr-industries.dk

Telefon nummer

86423540

Arbejdssted

Nordjylland, 9530 Rebild DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

29. august 2019