Tekniker til Technical Writing mv.

Midtjylland, 8200 Aarhus DK

HR-Industries A/S søger en selvstændig tekniker til international virksomhed med afdeling i Aarhus. Virksomheden udvikler, producerer og sælger større avancerede og kundetilpassede produktionssystemer både på nationalt og internationalt plan.

Job- og kompetencebeskrivelse:
Som Technical Writer udarbejder og vedligeholder du bruger- og servicemanualer samt anden dokumentation. Den væsentligste arbejdsopgave i stillingen vil være at udarbejde produktionsteknisk dokumentation i form at arbejds- og montageinstruktioner mv.

Technical Writing skal hovedsageligt være på engelsk og virksomheden forudsætter derfor, at du kan formulere sig flydende på såvel dansk som engelsk.

Der kan være mange indgange til denne stilling, men væsentligt er, at du som person er systematisk og struktureret, og at du formår at tage ansvar og lederskab for dine opgaver.

Den ideelle kandidat vil få sine kreative evner og praktiske erfaringer udfordret på de mange avancerede og kundetilpassede løsninger, som kan variere i størrelse fra et par maskiner til store nøglefærdige systemer.
Det tekniske team i denne stilling er en god blanding af unge og erfarne. Teamet har et tæt samarbejde og en stor åbenhed, hvor fokus er på vidensdeling og konstruktionsløsninger, der sikrer den høje kvalitet, som er virksomhedens kendemærke.

Der tilbydes:
Stillingen/opgaven forventes at have en varighed på 2-3 måneder og den ideelle kandidat vil have potentiale til varig beskæftigelse. Virksomheden tilbyder et attraktivt og uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt. Lønnen forhandles efter kvalifikationer. 

Kontakt:
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Lars eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

SØG STILLINGEN
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 47842
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Kort om HR-Industries
Vi arbejder kun med rekruttering i industrien. Det har vi gjort gennem mange år, og derfor er vi specialister med dyb forståelse for branchens behov. Vi ved, at et godt match kræver, at både medarbejder og kunde er tilfredse. Derfor sender vi dig kun ud til virksomheder og opgaver, som passer til dig og dine kompetencer. Og derfor starter vejen til projektarbejde også med, at vi laver et grundigt interview med både dig og med kunden.

Læs mere på www.hr-industries.dk

 

Ansøg nu

Job info

Firma

HR-Industries A/S

Hjemmeside

http://www.hr-industries.dk

E-mail

info@hr-industries.dk

Telefon nummer

86423540

Arbejdssted

Midtjylland, 8200 Aarhus DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

29. august 2019