SALGS- OG INDKØBSKOORDINATOR

Københavnsområdet, Laplandsgade 4, 2300 København S

Til en af vores kunder som har et mindre firma i Nordsjælland, der igennem mange år har udviklet emballageløsninger til detailhandlen, søges en skarp, kvik salgs- og indkøbskoordinator, som ikke er bange for at hverken træffe en beslutning eller tage telefonen.

Du bliver ikke ansat for at starte fra A i telefonbogen og så ende ved Å. I stedet er det din rolle bl.a. at tage fat i de personer og virksomheder, der i forvejen kender os, og fastholde eller skabe relationer.

Denne rolle fylder nok ikke mere end 20-30% af din arbejdsdag.

Der er en masse andre opgaver som du skal arbejde med, bl.a. administrative opgaver, kundepleje, kontrol af ordre og meget andet. Du skal være serviceminded, være god til at skabe relationer og hurtigt opfattende. Du kan være hel- eller deltids ansat, det vigtigste er at du brænder for de opgaver som du får, og vil skal nok give dig den nødvendige oplæring som du skal bruge.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

OM FIRMAET

Firmaet har igennem de sidste +20 år løst opgaver for detailbranchen. De har et team som er 100% fokuseret på innovation og produktion af emballage. De har en stor knowhow i alt lige fra udvikling af det kreative koncept ned til mindste detalje af produktionen.

Lyder det som noget du kunne tænke dig, så send dit CV til kim@socialeer.dk hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

SOCIALEER GROUP IVS

Hjemmeside

www.socialeer.dk

Kontaktperson

Kim Soelberg Jørgensen

E-mail

ks@nyboss.dk

Telefon nummer

+45 2670 2570

Arbejdssted

Københavnsområdet, Laplandsgade 4, 2300 København S

Jobannoncen oprettet

03 May 2019

Jobannoncen udløber

30 Jun 2019