Økonomikonsulent søges til Københavns Universitets koncernøkonomi - FA-enheden for økonomistyring

Københavnsområdet, Universitetsfirkanten, Nørregade 10, 1165 København DK
Er du vores nye medarbejder?
Er du vild med økonomistyring og har du analytisk flair og evnerne til at formidle resultaterne, så har vi jobbet til dig.

Til vores team i ’FA-enheden for økonomistyring’ søger vi en fagligt dygtig AC ‘er, der har lyst til at levere service og økonomisparring til fællesadministrationens afdelinger (FA), og som vil være med til at sikre stabil drift af økonomiopgaverne i KU’s fællesadministration og løbende medvirke til at forbedre opgaveløsningen.

Om os
Stillingen er placeret i KU’s Koncern-økonomi i ”FA-enheden for økonomistyring”. Vi løser økonomistyringsopgaver for fællesadministra­tionens afdelinger. Vi er en enhed i økonomistyrings-sektionen på i alt 15 medarbejdere med en uformel omgangstone og godt kollegialt fællesskab. Vi har til huse i historiske bygninger i hjertet af København i en virksomhed med en stærk faglig kultur og gode personaleordninger.

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil overordnet set være håndtering af budget- og økonomiopgaver, hvor din rolle bliver at være økonomipartner for flere af fællesadministrationens afdelinger. I samarbejde med afdelingernes ledelse skal du udarbejde budgetter, dokumentere forudsætningerne bag og foretage løbende økonomiske opfølgninger.

Der vil være en kombination af løbende driftsopgaver og mere udviklingsprægede opgaver i takt med, at vi konstant forsøger at udvikle og effektivisere vores processer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i at løse opgaver som:
 • Budgettering med udformning af løn- og driftsprognoser
 • Økonomistyring af eksternt finansierede projekter
 • Månedlig budgetopfølgning og controlling, herunder løbende rapportering til FA-afdelingerne og ledelsen
 • Økonomisk sparringspartner for FA-afdelingerne, herunder koordinering og procesplanlægning i henhold til sikring af overordnede deadlines
 • Udarbejdelse af analyser i forbindelse med ad hoc forespørgsler
 • Generel sagsbehandling
Du vil indgå i et fagligt team, hvor det forventes, at du bidrager aktivt og konstruktivt til at få teamet til at fungere bedst muligt.

Om dig – dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:
 • har en relevant lang videregående uddannelse inden for økonomi (f.eks. cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand. oecon., cand. merc. eller lign.)
 • er fagligt stærk med flair for tal og stærk i Office pakken særligt Excel
 • har lyst og evner til at overskue komplekse arbejdsopgaver
 • forstår at tænke i processer og procedurer mht. forbedringspotentiale
 • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner samt evnen til at formidle økonomisk stof på en let forståelig måde.
 • et par års erfaring fra lignede job vil være en fordel - men er ikke en forudsætning
 • KU bruger statens firkløversystemer (IndFak, Navision Stat, RejsUd og LDV) og kendskab til Navision Stat og LDV vil være en styrke.
Dine personlige kvalifikationer:
Som person er du udviklingsorienteret og trives i et miljø præget af såvel tilbagevendende driftsopgaver som forandringer og nye opgaver. Du har gode samarbejdsevner – og trives i teams, ligesom du har en god forståelse for kvalitet i opgaveløsningen. Du er serviceminded og hjælpsom både overfor interne kunder og kollegaer. Du stiller krav til din egen opgavevaretagelse og tager selvstændigt initiativ for at være på forkant og overholde deadlines.

Vi tilbyder
Et fagligt spændende og udfordrende job med fokus på høj kvalitet og service. Du bliver en del af et team under opbygning, hvor vi vægter kollegialt sammenhold og en uhøjtidelig tone højt. Vi lægger endvidere vægt på mulighed for kompetenceudvikling.

Vi har flekstid og en god kantine.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Enhedsleder Birgita Østeraas på birg@adm.ku.dk eller mobil 9350 9650.

Om ansættelsen
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten (AC overenskomsten). Aflønning er anciennitet bestemt, med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via jobsiden på www.jobportal.ku.dk under Fællesadministrationen, så den er universitetet i hænde senest torsdag den 6. juni 2019. Tiltrædelse 1. august 2019.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24-25.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

KU er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. KU er med cirka 40.000 studerende og cirka 9.000 medarbejdere det største universitet i Norden. Yderligere oplysninger kan findes på www.ku.dk.
Ansøg nu

Job info

Firma

KU - FA - Kbh K

Kontaktperson

Karen Laigaard

Telefon nummer

28757054

Arbejdssted

Københavnsområdet, Universitetsfirkanten, Nørregade 10, 1165 København DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

06 Jun 2019