Cphbusiness søger konsulent til arbejdet med uddannelsesudvikling og læring

Københavnsområdet, Landemærket 11, 1119 København DK
Erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) søger en konsulent til Viden og Kompetence, der har erfaring med og interesse i at arbejde med uddannelse og læring i spændingsfeltet mellem pædagogik og digitalisering. Du vil få base på vores afdeling på Landemærket i København.Om jobbetSom konsulent i Viden og Kompetence bliver du en del af en spændende og udviklende enhed med mange samarbejdsrelationer i organisationen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med seks konsulenter og informationsspecialister og to studentermedhjælpere.Enheden har ansvar for at udvikle og forankre Cphbusiness’ fælles rammer, systemer og processer inden for blandt andet uddannelsestilrettelæggelse, viden og pædagogik. Udviklingen sker i tæt samarbejde med Cphbusiness’ programområder (uddannelser) og øvrige tværgående funktioner. Viden og Kompetence varetager derfor en bred palet af opgaver – blandt andet:  • Udvikling og koordinering af Cphbusiness’ fælles systemer og processer i forhold til at sikre kvaliteten af uddannelsernes niveau, indhold og tilrettelæggelse.
  • Udvikling og koordinering af Cphbusiness’ systematiske arbejde med viden i uddannelserne.
  • Forankring af Cphbusiness’ tilgang til strategisk kompetenceudvikling, herunder Cphbusiness’ lektorprogram.
  • Understøttelse af Cphbusiness’ uddannelser og teams i forhold til læring og anvendelse af digitale læringsteknologier, herunder anvendelse af vores learning management system Blackboard Open LMS (Moodle). Disse opgaver løses i Cphbusiness’ Learning Lab, som er tilknyttet Viden og Kompetence.
  • Bidrag i tværorganisatoriske projekter.
Dine opgaver

  • I jobbet som konsulent vil du primært komme til at:
  • Bidrage til udvikling og koordinering af Cphbusiness’ fælles processer i forhold til uddannelsernes tilrettelæggelse. Det kan fx dreje sig om udvikling og kvalitetssikring af eksamensformer og videreudvikling og kvalitetssikring af fælles tilgange til uddannelsernes tilrettelæggelse.
  • Bidrage til udvikling og koordinering af institutionens e-læringserfaringer og udvikling af nye blendede læringselementer i tæt samarbejde med vores læringsnetværk og underviserteams.
  • Facilitere workshops og interne kompetenceudviklingskurser inden for læring.
  • Give sparring til underviserteams i forbindelse med pædagogiske, didaktiske og digitale muligheder og løsninger.


En del af dine opgaver løses i Learning Lab.

Om digDu er passioneret omkring uddannelse og uddannelsernes samfundsmæssige rolle nu og i fremtiden.Du har en stærk profil inden for læring, herunder e-læring og didaktisk design, og du har undervisningserfaring, hvor du har eksperimenteret med både underviserens og de studerendes roller.Du har stærke sociale kompetencer og kan lide at udfolde dine kompetencer i et team, men du er også i stand til at gennemføre opgaver selvstændigt. Du trives i rollen som konsulent, hvor du skal være med til at kompetenceudvikle og udfordre organisationen og sikre fremdrift.Vi forventer, at du har solid erfaring fra arbejde med videregående uddannelser og

en relevant kandidatuddannelse, og at du kan kommunikere professionelt på dansk og engelsk.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte videnchef Kirsten Ringgaard på telefon: 36 15 45 89 eller e-mail: kri@cphbusiness.dk.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.Sådan søger du

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.Tiltrædelse den 1. august 2019.Ansøgningsfristen er den 26. juni 2019, og ansættelsessamtaler afholdes løbende.Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.

___________________________________________________________________________________________Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.Ansøg nu

Job info

Firma

Copenhagen Business Academy

Arbejdssted

Københavnsområdet, Landemærket 11, 1119 København DK

Jobannoncen oprettet

12 Jun 2019

Jobannoncen udløber

26 Jun 2019