Betonkontrollant til Ambercon A/S

Nordjylland, 9530 Rebild DK

MatchMind søger en engageret medarbejder til kvalitetsafdelingen hos Ambercon A/S i Støvring. Afdelingen har travlt, og der søges en ny medarbejder til at indgå i et dygtigt og erfarent team.

Der kan være forskellige indgangsvinkler til jobbet. Det vigtigste er, at du har interessen og forståelsen, og arbejder struktureret med den dokumentation, der er helt central for at sikre kvaliteten i elementerne. Du vil have din gang i produktionen, hvor du blandt andet udtager prøver af betonen og kalibrerer værktøj,

Profil:

  • Erfaring med og interesse for beton
  • God teknisk forståelse
  • Erfaring med kalibrering af måleredskaber og andet udstyr er en fordel
  • Erfaring med kvalitetssikring og dokumentation er en fordel
  • Initiativrig og struktureret tilgang til arbejdet
  • Detaljeorienteret

Du tilbydes et job i en virksomhed, hvor der er god mulighed for personlig og faglig udvikling, og hvor daglig sparring med kompetente kolleger sikrer en konstant udvikling af produkterne.

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til Anders Heslop fra MatchMind på 30 21 45 11 eller sende en mail til ahc@matchmind.dk. Ansøgningen sendes via linket.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

———————

Ambercon blev grundlagt i 1965 og har været familieejet lige siden. Succesen blev skabt, dels af 60'ernes boligbyggeri, dels ved at virksomheden allerede fra starten fokuserede på at udvikle ideer og innovative produkter der tilfører byggeriet værdi. Sådan er det fortsat i Ambercon igennem 50 år - nu med 3. generation i ledelsen.

I dag producerer Ambercon primært betonelementer og løsninger inden for alle typer byggerier, med fokus på høje rationelle, funktionelle og profilerede krav.

En af grundene til Ambercons succes er, at alle funktioner i produktionskæden er samlet på ét sted, med egen projekterings- og konstruktionsafdeling og et moderne og højteknologisk betonværk. De klipper, bukker og binder selv armeringsnet, og med eget laboratorium kontrolleres det, at aktuelle produkter overholder de specifikationer, der er fastlagt for projektet.

Læs mere på www.ambercon.dk

Ansøg nu

Job info

Firma

MatchMind A/S

Hjemmeside

http://www.matchmind.dk

E-mail

sho@matchmind.dk

Telefon nummer

70702333

Arbejdssted

Nordjylland, 9530 Rebild DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

29. august 2019