Er du vores nye kirkesanger?

Sønderjylland, Herredsvejen, 52, 6640 Kolding DK

Vi kan tilbyde en fast stilling ved Lejrskov og Jordrup kirker fra den 1. august, da vores nuværende kirkesanger stopper efter 15 års ansættelse.

Vi forventer at du kender lidt til salmer og de kirkelige handlinger. Gudstjenesterne deles med vores anden kirkesanger, således at du oftest synger i Jordrup Kirke, og I afløser normalt hinanden i ferier og fridage. Du skal således synge til en gudstjeneste ca. hver 14. dag.

Der er normalt kun én søndagsgudstjeneste i pastoratet; ved højtiderne er der tjeneste i begge kirker. Der er i alt ca. 60 gudstjenester, 7 vielser, 15 begravelser, 12 dåb om året samt enkelte andre arrangementer efter behov. Du skal også udføre kirketjeneropgaver i forbindelse med de gudstjenester, hvor du er kirkesanger.

Tjenestestederne er Jordrup og Lejrskov kirker, enkelte gange kapeller i Kolding og konfirmandstuen i Lejrskov præstegård.

Arbejdstiden ligger på søn– og helligdage og i øvrigt i løbet af ugen tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdage, når der er bisættelser og begravelser, normalt kl. 11 eller 13. Der kan også forekomme aftentjenester. Mandage er fast fridag.   

Stillingen er i gennemsnit på 20 timer pr. måned. Menighedsrådets forslag til lønniveau er 190 kr. i timen.

Vi sætter pris på et godt og uformelt samarbejde, hvor vi både lytter til hinanden og taler sammen undervejs.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådets kontaktperson Brian Iversen på mail 8935@sogn.dk eller tlf. 2015 6153 eller til sognepræst Niels Risbjerg Lai på mail nrl@km.dk eller tlf. 2129 8002.

Ansøgningen sendes på mail til 8935@sogn.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 1. juni 2019, men vi holder løbende samtaler.

Lejrskov Jordrup menighedsråd

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Lejrskov-Jordrup Kirker

E-mail

alice@junker-regnskab.dk

Telefon nummer

23732002

Arbejdssted

Sønderjylland, Herredsvejen, 52, 6640 Kolding DK

Jobannoncen oprettet

03. maj 2019

Jobannoncen udløber

28. juni 2019