Biblioteksformidler til vores børnekulturelle område søges.

Københavnsområdet, Kildevældets Alle 5, 2600 Glostrup DK

Glostrup bibliotek har en vision som er udformet i vores målbillede. Der skal ske rigtig meget i de næste 2-3 år. Vi skal være kreative og dygtige med det vi har – og vi holder fokus på børnefamilier. Derfor søger vi nu en top tunet biblioteksformidler, der kan bidrage med, at vi kommer i hus med vores målbillede.

Du er energisk, har fingeren på pulsen i børnelivet både offline og online. Du har indgående viden om børnelitteratur. Du er nytænkende i din tilgang til børnelitteratur og formidling i det børnekulturelle område og dit fokus skal især være på de 2-8 årige. Vi vil møde borgerne såvel på vores adresse, som ude hvor de er, hvilket betyder, at vi er udadvendte og aktivt opsøgende i alt hvad vi gør. Du kommer til at arbejde med publikumsbetjening på flere niveauer.

Du kan medkvalificere idéer og du kan hægte dig på ledelsen og dine kollegaer, og sørge for at de hægter sig på dig og dine projekter.

Glostrup bibliotek er i rivende udvikling med hele organisationen i forhold til formidling, mødet med borgeren, og samarbejder internt og eksternt. Glostrup bibliotek tror på flerfaglig ligeværdighed i organisationen. Alle bidrager til det samme mål. Vi er ikke bundet af en bestemt tradition i faglighed.

Din ansøgning skal bære præg af ovenstående vision i forhold til børnefamilier – med masser af erfaring og idéer som du mener, at du kan honorere. Kommer du til anden samtale, så skal du præsentere et konkret projekt som vil være din indgang til os.

Du vil komme til at referere direkte til bibliotekschef Frank Nørregaard, som du kan kontakte for evt. spørgsmål på mail fn@glostrupbib.dk

Stillingen er på fuldtid

Aften og weekendarbejde må påregnes

Du bliver ansat efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist 27.5.2019

Tiltrædelse 1.9.2019

Ansøg nu

Job info

Firma

Glostrup Kommune

Arbejdssted

Københavnsområdet, Kildevældets Alle 5, 2600 Glostrup DK

Jobannoncen oprettet

14 May 2019

Jobannoncen udløber

27 May 2019