Vil du være med til at skabe børnefællesskaber gennem fodbold og foreningsliv hos Nørrebro United?

Københavnsområdet, Husumgade, 44, 2200 København DK

Nørrebro Uniteds popularitet blandt især de yngste fodboldspillere tager til år for år, og vi vil gerne gøre en indsats for at give de små og deres forældre den bedst mulige indføring i foreningslivet.

Derfor søger Nørrebro United en idrætspædagogisk instruktør til støtte og opstart af fodboldhold primært i aldersgruppen 3-7 år. Stillingen drejer sig om at være til stede på forskellige baner på Nørrebro for at igangsætte, hjælpe og inspirere frivillige forældre til at afvikle god pædagogisk fodboldtræning og understøtte en god indføring i foreningslivet for alle børn. Der søges en instruktør til enten 30 eller 37 timer om ugen primært på banerne i tidsrummet klokken 16-19 mandag – torsdag og derudover forberedelse, koordinering og planlægning.

På sigt vil instruktøren få ansvar for at afholde interne ministævner, fælles træninger, åbne træninger og sociale arrangementer, som kan ligge i weekender. En stor del af instruktørens arbejde ligger i kontakt og overlevering til frivillige og forældre.

Instruktøren skal sikre sammenhængen mellem vores mange hold spredt ud over bydelen og klubben som helhed. Dette sker blandt andet gennem dialog med øvrige fuld- og deltids-instruktører, administration, børne- og ungeudvalget, ved at agere øjne og ører på banerne og at være klubben repræsentant og ansigt over for holdene.

Vi søger en idrætspædagogisk person, som:

 • brænder for foreningsliv
 • kan lide at være ude på banerne mange timer om ugen
 • kan lide at have kontakt til mange forskellige mennesker og hold
 • er god til at lære fra sig og overlevere
 • gerne vil udvikle aktivitetsplaner og årshjul
 • kan udvikle på træner- og holdleder-manualer
 • har fodboldfaglighed og erfaring med at træne børn
 • vil være med til at inspirere og undervise nye frivillige trænere, holdledere mm
 • kan give børn og deres familier gode foreningsoplevelser
 • vil være en central figur og kommende kendt ansigt ift. at binde klubben sammen
 • kan tage ansvar for at lære forældrene, hvordan de understøtter, at deres børn får en god fodboldoplevelse, og føler sig som en integreret del af Nørrebro United

Træningerne foregår flere forskellige steder på Nørrebro bl.a. i Lundtoftegade, Sigynsgade og Blågården, og et nogenlunde lokalt kendskab eller gåpåmod vil være en fordel.

Lønnen er 27000 kr. om måneden for 37 timer eller 21892 kr. for 30 timer, og stillingen er i første omgang begrænset til ét år med mulighed for forlængelse. Stillingen kan tiltrædes primo/medio august 2019

Spørgsmål kan rettes til Aske Kvist på tlf. nr. 60772594
Email: asketk@nbunited.dk

Ansøgningsfristen er den 24. juni og ansættelsessamtaler vil foregå løbende. Ansøgninger sendes til email: kontor@nbunited.dk

Ansøg via e-mailAnsøg nu

Job info

Firma

Nørrebro United

E-mail

asketk@nbunited.dk

Telefon nummer

60772594

Arbejdssted

Københavnsområdet, Husumgade, 44, 2200 København DK

Jobannoncen oprettet

11 Jun 2019

Jobannoncen udløber

24 Jun 2019