Billedskolelærer

Nordsjælland, Johan Mantzius Vej 7A, 3460 Rudersdal DK
Vil du være med til at videreudvikle billedkunsten i Rudersdal Billedskole? Om jobbet

Du skal undervise et hold billedkunstelever i alderen 7-10 år om onsdagen kl. 15.00-17.00 på Kulturcenter Mantzius i Birkerød.

Desuden skal du være med til at udvikle undervisningen i billedskolen. Det kan blandt andet være tværgående projekter i kulturområdet i forbindelse med festivaller og kulturdage samt projekter i samarbejde med kommunens 12 folkeskoler.

Det er en stilling, som du selv kan være med til at udbygge. Vores vision er at finde en billedskolelærer, som kan være med til at udvide billedskolens aktiviteter på længere sigt.

Din profil

Du har et højt fagligt niveau fra Kunstakademiet eller lignende samt en høj faglighed i din pædagogiske tilgang til undervisningen. Du er i stand til at motivere og styrke elevernes lyst til læring.

Du er initiativrig og har idéer til tiltag og projekter på dit område, og du er god til at samarbejde med mange forskellige fagligheder

Derfor skal du vælge os

I billedskolen vil vi gerne nå bredt ud med vores undervisningstilbud, og samtidig er vi interesserede i at styrke de elever, som virkelig brænder for at gå i dybden med deres kreative udfoldelse.

Billedskolen er en del af en samlet kulturinstitution med musikskole og billedskole. På musikområdet er der 40 musikskolelærere, og i billedskolen er der 4 faste undervisere (inklusiv dig) til ca. 110 elever fordelt på 10 hold.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er som udgangspunkt 3 timer om ugen (hele året) med undervisning i 32 uger. Ansættelse er fra 26. august 2019 eller snarest derefter. Første undervisningsgang er 28. august.

Ansøgning, samtale og kontakt

Søg jobbet ved at klikke på knappen nedenunder.

Vedlæg ansøgning og CV

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte musik- og billedskoleleder Henrik Lilleholt Smidt på telefon 72 68 59 52. Du kan også læse mere om billedskolen på www.billedskolen.rudersdal.dk.

Samtaler:

Der er ansættelsessamtaler fredag 16. august 2019.

Bliver du indbudt til samtale, vil vi glæde os til at høre mere om dine tanker og erfaringer for undervisning af børn.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu

Job info

Firma

Rudersdal kommune

Telefon nummer

46110000

Arbejdssted

Nordsjælland, Johan Mantzius Vej 7A, 3460 Rudersdal DK

Jobannoncen oprettet

12 Jun 2019

Jobannoncen udløber

05 Aug 2019