CUSTOMER SERVICE SPECIALIST til vores svenske marked

Midtjylland, Paludan-Müllers Vej, 40B, 8200 Aarhus DK

Om jobbet

Vi søger en ny kollega til vores stærke kundeserviceteam med særligt ansvar for vores svenske søstersite www.bostadsportal.se. Stillingen er primært en front-office-funktion, med både svar på indgående (skriftlige) henvendelser samt opsøgende kontakt, telefonisk og på mail, i forbindelse med tiltrækning og validering af nye udlejere og deres annoncer. Dertil får du et bredt ansvar for at sætte den rette tone i vores kommunikation med de svenske kunder samt overdrage kundefeedback til vores produkt- og marketingteam. Du får dermed en bred daglig kontaktflade på tværs af organisationen samt med både boligsøgende og udlejere.

BoligPortal vægter den nærværende støtte og rådgivning af vores kunder meget højt i den samlede servicepakke vi leverer. Samtidig er medarbejderne ansvarlige for at kvalitetssikre indholdet (annoncer) samt rådgive udlejere i vores tilvalgsservices. Teamet består pt. af specialister (fastansatte) med forskellige faglige profiler og ansvarsområder samt ca. 10 studerende, som alle byder ind med stærke faglige og personlige kompetencer og ser det som et fælles projekt at hjælpe vores kunder (boligsøgende og udlejere) med at finde det rette match. Du vil indgå i kundeservice teamet på lige fod med alle andre og spille bold op af dygtige kolleger, som motiveres af at hjælpe vores kunder og hinanden indbyrdes, så dagligdagen kører bedst muligt. Dog er du pt. eneste m/k til det svenske marked og får dermed også stor mulighed for at sætte dit præg på både service og den daglige struktur.

Om dig

Du er serviceminded og formår at tilpasse din kommunikation, mundtlig og skriftlig, til forskellige målgrupper. Du har et godt drive, er selvigangsættende og opsøgende både internt og overfor kunderne. Du har god samarbejdsevne og indgår naturligt i forefaldende opgaver indenfor en bredere kundeservice, samtidig med at du formår at bevare overblik og prioritering af egne opgaver. Du trives med en bred kontaktflade internt i organisationen og sikrer via dialog opbakning blandt kollegerne til de aktuelle projekter. Dertil kan du skabe en fælles struktur til løbende koordinering af indsatser.

Forventede personlige og faglige kompetencer:

  • Udadvendt og opsøgende, både overfor kolleger og kunder
  • Formår at arbejde vedholdende og struktureret
  • Stærke kommunikative evner tilpasset målgruppen
  • Motiveres af en dynamisk arbejdsform i et marked i vækst og af at kunne sætte dit eget præg på udviklingen
  • Flydende i svensk, mundtligt og skriftligt

Om os

Hos BoligPortal vil du få engagerede kolleger, som både brænder for hvert vores fagområde og for virksomhedens fælles mål. Vi har et inspirerende fagligt miljø, hvor tværfagligt samarbejde og intern vidensdeling er en selvfølge. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden og ser det som et fælles ansvar, at opgaver bliver løst på bedst mulig måde. Kulturen bærer præg af en uformel omgangstone samt rammer frem for regler. Vi har et godt sammenhold, der bunder i gensidig respekt og fleksibilitet.

Ansøgning

Er du vores nye kollega, så send din motiverede ansøgning samt cv og evt. reference/udtalelse til Chief Customer Officer Malou Lassen senest 28.07., via https://boligportal.brandero.com/#jobs. Vi afholder samtaler i starten af august. Tiltrædelse snarest muligt.

Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.brandero.comBoligPortal er "Great Place To Work" certificeret i 2019
- og det gør os rigtig stolte :-)

Læs mere om Great Place To Work her

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=284b4671)Ansøg nu

Job info

Firma

BoligPortal

Telefon nummer

40681796

Arbejdssted

Midtjylland, Paludan-Müllers Vej, 40B, 8200 Aarhus DK

Jobannoncen oprettet

03. juli 2019

Jobannoncen udløber

28. juli 2019