Miljøfaglig ekspert til store jernbaneprojekter

Københavnsområdet, Amerika Plads 15, 2100 København DK
Vil du være miljøfaglig ekspert på store jernbaneprojekter med stor samfundsmæssig betydning?

Vi søger en projekteringsleder til miljøområdet til at supplere vores team inden for miljøvurderinger og rådgivning omkring en længere række anlægsarbejder, for eksempel modernisering af eksisterende jernbanestrækninger samt etablering af nye spor, stationer og broer.

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks byggeherreorganisation, som årligt kører en portefølje på omkring 250 projekter og omsætter for over 5 mia. kr.

Mere præcist indgår du i sektionen Arealer, hvor du leverer et vigtigt bidrag til divisionens, og også Banedanmarks, fælles ambition om at levere vores projekter som aftalt.

Dit ansættelsessted er på vores kontor i Fredericia.

Høj teknisk kompetence inden for anlæg og konstruktioner
Du arbejder i teams med jernbanefaglige projekteringsledere, hvor din opgave er at identificere, hvilke miljømæssige udfordringer, der er i projekterne.

Du leder og styrer vores rådgivere samt varetager Banedanmarks bygherreinteresser. Du sikrer, at der projekteres på det korrekte grundlag, og du sørger for, at rådgivernes leverancer lever op til vores krav, og det vi har aftalt.

Miljøfaglig hjælp på tværs af mange projekter
Du har en lang videregående uddannelse, for eksempel landskabsforvalter eller ingeniør med fokus på miljø. Det er en fordel, hvis du har erfaring med styring af rådgivere samt erfaring fra en styrelse. Ideelt set har du erfaring med tolkning af gældende regler og lovgivning inden for miljøområdet. Endelig ser vi gerne, at du har erfaring med VVM og screening af anlægsprojekter og -ændringer.

Det er vigtigt, at du har tværfaglig forståelse og arbejder godt selvstændigt. Samtidig har du gode samarbejdsevner, da der er fokus på, at vi samlet leverer de forventede resultater. Du trives med at håndtere flere sideløbende opgaver, er god til at planlægge og går forrest for at løse problemer. Dine kommunikationsevner er gode såvel skriftligt som mundtligt.

Alt i alt har du lyst til at arbejde for en velfungerende jernbane.

Løn
Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef for Arealer, Anne Birgitte Hansen. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.
Ansøg nu

Job info

Firma

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Kontaktperson

Jon Nielsen

E-mail

jnsn@bane.dk

Telefon nummer

25183317

Arbejdssted

Københavnsområdet, Amerika Plads 15, 2100 København DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

29 May 2019