Medarbejder til Miljøafdelingen

Øvrige Sjælland, Parkvej, 37, 4800 Guldborgsund DK
Guldborgsund Kommune søger en miljømedarbejder til at løse opgaver inden for affalds- og spildevandsområdet.  
 
Vi søger en ny kollega, der skal indgå i både vores affalds- og spildevandsgruppe i Miljøafdelingen. I spildevandgruppen skal du deltage i løsningen af opgaver med spildevandsrensning i det åbne land, revision af spildevandsplanen samt udlednings- og tilslutningstilladelser. I affaldsgruppen skal du deltage i udarbejdelse af affaldsplan og regulativer, anvisning af affald, klagesagsbehandling samt opgaver vedrørende erhvervs- og byggeaffald.
 
Der er tale om en administrativ stilling, hvor opgaverne primært er indsatser og sagsbehandling inden for de fagområder, hvor kommunen er spildevands- og affaldsmyndighed. Drifts- og anlægsopgaverne på spildevandsområdet er placeret hos Guldborgsund Forsyning A/S, og driften af affaldsområdet er placeret hos I/S REFA.
 
Din primære opgave inden for begge fagområder er sagsbehandling og opfølgning. Du skal derfor være indstillet på, at jobbet indeholder en del borgerkontakt samt kontakt til forsyningsselskaber, rådgivere, entreprenører m.fl.
 
Vi lægger vægt på, at du har en serviceminded tilgang til myndighedsbehandling. Du skal derfor også være god til at kommunikere og samarbejde.
 
Vi forestiller os, at du har et godt fagligt kendskab til miljøområdet, herunder affald og spildevand, samt erfaring med sagsbehandling i henhold til relevant lovgivning, projektarbejde og borgerkontakt.
 
Personlige kompetencer:
Vi lægger vægt på, at du er ansvarsfuld, idérig og har gode formuleringsevner, både skriftligt og mundtligt. Samtidig skal du både kunne arbejde selvstændigt og sammen med andre. Du skal være serviceorienteret, omhyggelig og en god afslutter. Du skal kunne omgås alle typer af mennesker.
 
Faglige kompetencer:
Vi forventer, at du har en naturvidenskabelig baggrund med særlig vægt på viden om affald og spildevand. Der vil også blive lagt vægt på, at du har gode IT-kompetencer. Vi forventer, at du har erfaring med sagsbehandling og lovgivning på fagområdet. Du skal have kørekort (B).
 
Vi tilbyder:
En spændende stilling som medarbejder i Miljøafdelingen inden for de to fagområder spildevand og affald, hvor der er en løbende udvikling af opgaverne. Du vil indgå i arbejdsgrupper sammen med andre sagsbehandlere og gode kolleger.
 
Arbejdsstedet er på Guldborgsund Rådhus, Parkvej 37, 4800 Nykøbing Falster.
 
Løn og ansættelse: Løn fastsættes efter gældende overenskomst.
 
Flere oplysninger: Leder af Miljø, Jakob Lysholdt, tlf. 54731982.
 
Ansøgningsfrist: 4. august 2019.
 
Ansættelsessamtaler: Gennemføres 8. og 9. august 2019.
 
Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk.
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a0a54d82)Ansøg nu

Job info

Firma

Miljø

Arbejdssted

Øvrige Sjælland, Parkvej, 37, 4800 Guldborgsund DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

04. august 2019