Lagermedhjælper hos Forsvarets Forsyning, Depot og Distributions afdeling i Hjørring

Sønderjylland, Lilholtvej 4, 6500 Haderslev DK
Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Så er vi netop nu på udkig efter en lager- og logistikoperatør til Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution.

Om os

I vores afdeling i Hjørring har vi en åben kultur, hvor tanker og ideer udveksles frit for at fremme en høj kvalitet i den enkelte opgaveløsning.

Vi understøtter et kreativt og konstruktivt samarbejdsmiljø, hvor mange opgaver løses af flere ressourcepersoner.

Du vil blive en del af en spændende afdeling hvor både militære og civile er ansat og samarbejder på tværs.

Om stillingen

Vi tilbyder den rette kandidat et job, hvor man indgår i et team på 7 medarbejdere, som varetager opgaverne på lageret - herunder varemodtagelse, pluk, forsendelse, optællinger og andet forefalden lagerarbejde.

Du skal kunne lide at håndtere varer med omhu, da vi er meget kvalitetsbevidste.

Vi har en uformel tone, men samtidig sætter vi vores faglighed højt og yder en god og stabil service for vores kunder.

Om dig

Vi forestiller os at du har en lager- og logistikuddannelse.

Det er endvidere at foretrække, hvis du har kendskab til engelsk på brugerniveau, er rutineret bruger af SAP, SAP R/3 og Office pakken.

Vores forventninger til dig som vores nye medarbejder er, at du er positiv overfor forandringer, bidrager til samarbejdet og kan holde fokus på opgaven.

Er du vant til almindelige arbejdsprocedurer på et lager og har du erfaring med håndscannere vil det også være en fordel.

Da vi, i Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution, bruger LEAN i vores hverdag, er det et stort plus hvis du har kendskab til brugen af LEAN.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for Specialarbejdere m.fl. i staten. Basislønnen er på kr. 24.410,14 pr. måned (lager og logistikoperatør med svendebrev). Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jesper Ring på telefon 2555 2441 eller chef for Munderingssektionen Jytte Halvgaard på telefon 2555 2440.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Julie Manthey Palmquist på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 28. juli 2019 og vi forventer at afholde samtaler i uge 31.
Ansættelse pr. 1. september 2019 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

OM FORSVARSETS FORSYNING, DEPOT OG DISTRIBUTION
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.
Ca. 700 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution (FDD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet, dog med hovedsædet i Aarhus. FDD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. FDD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.
Ansøg nu

Job info

Firma

Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution, Skrydstrup

Kontaktperson

Jensen Rikke Langvad

E-mail

FPS-BA-BS247@FIIN.DK

Telefon nummer

72819920

Arbejdssted

Sønderjylland, Lilholtvej 4, 6500 Haderslev DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

28. juli 2019