Udviklingsingeniør

Sønderjylland, Industrivej 37, 6740 Esbjerg DK
Udviklingsingeniør

til at udvikle og konstruere løsninger til vindmøllebranchen…Til vores R&D afdeling i Bramming søger vi en kreativ udviklingsingeniør, som er fagligt stærk og mestrer detaljen. Vores nye kollega skal have stor lyst til at udvikle og konstruere løsninger til vindmøllebranchen - fra ide til serieproduktion. Vi sætter en stor ære i at forstå vores kunders behov, og derfor er disse evner højt prioriteret hos vores medarbejdere.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med produktdesign, enten på baggrund af klare kunde­specifikationer eller nyudvikling
  • har erfaring med ledelse af produktudviklingsprojekter, samt en god forretningsforståelse
  • har teknisk forståelse og kendskab til D/P-FMEA (PPAP)
  • har erfaring med konstruktion/test, og indkøring af produktionsudstyr
  • har kendskab til CE-mærkning
  • er rutineret bruger af Solid Works eller lignende 3D-CAD
  • behersker MS office.
  • er uddannet maskiningeniør, meget gerne med erfaring fra en lig­nende stilling. Hvis din uddannelse er kombineret med praktisk erfaring som eksempelvis maskinarbejder, vil det være en styrke.


Du motiveres af at se en idé blive til et færdigt produkt. Du kan godt lide forandringer i dit arbejde og har nemt ved at omstille dig. At bringe kundens behov i centrum er en helt grundlæggende værdi i din måde at tænke og handle på. Som person er du selvstændig, engageret, ansvars­bevidst og har viljen til at holde fast, så du når i mål. Du er en udpræget teamplayer og kan begå dig på alle niveauer i organisationen.

Vi tilbyder en udfordrende, international stilling i en organisation af pro­fessionelle og højt kvalificerede kolleger, hvor du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.For nærmere information kontakt Thomas Gliese på mail: tg@polytech.dkSend din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside, da vi behandler de indkomne ansøgninger løbende

Ansøg nu

Job info

Firma

PolyTech A/S

Telefon nummer

++45 41 99 90 82

Arbejdssted

Sønderjylland, Industrivej 37, 6740 Esbjerg DK

Jobannoncen oprettet

23 May 2019

Jobannoncen udløber

22 Jun 2019