Projektleder

Midtjylland, Glarmestervej 18B, 8600 Silkeborg DK

Projektleder til Dansk Energirådgivning

Er du passioneret omkring energi – og har du øje for optimering og besparelser?

Kan du li’ afvekslingen mellem at være ude hos kunderne og fordybe dig i energiberegninger?

For vores kunde Dansk Energirådgivning søger vi en dygtig Projektleder.

Dansk Energirådgivning A/S er Danmarks største uvildige energirådgiver. I 2017 leverede de over 23 % af de samlede realiserede energibesparelser i Danmark.

Dansk Energirådgivning rådgiver særligt i brancherne industri, landbrug, biogas, gartneri og den maritime sektor omkring energisparprojekter og sikrer rentable og innovative tekniske løsninger samt et overblik over tilskudsmulighederne.

Den nye projektleder skal rådgive om energibesparelser og -optimering til industrikunder. Stillingen er nyoprettet.

Jobbet:

Som projektleder har du ansvaret for egne kunder. Du er nøglepersonen, der har den indledende kontakt med kunden, hvor du gennemgår virksomheden og ser på de muligheder der er.

Herefter “trækker du i arbejdstøjet” og udfører detaljerede målinger og fysisk gennemgang af anlægget og området. Herefter beregner du opgaven, udvikler løsninger og dokumenterer opgaven – samtidig har den tætte dialog med kunden i processen, så du sikrer en tryg dialog omkring løsningsmulighederne.

Om dig:

Du er resultatorienteret, og elsker at se dine projekter komme i mål - samtidig kræver jobbet også en stor struktur og detaljegrad, så du er nok lidt perfektionistisk anlagt.

Vi forstiller os, at du er uddannet maskinmester eller lignende, så du har den rette tekniske forståelse - måske er du energisynskonsulent, men det er ikke et krav.

Du forstå dig på energi – faktisk må du gerne være meget passioneret omkring energi. Du følger udviklingen og de nye tendenser, og har gerne nogle års erfaring fra branchen.

Du tilbydes:

Du får en selvstændig hverdag, hvor vi forestiller os, at du bruger 2 dage om ugen ude hos kunderne i Jylland og resten på kontoret i Silkeborg, hvor du kan fordybe dig i dine projekter.

Du får stor opbakning i organisationen og specialiserede kolleger, du kan sparre og videns dele med. Det er en ambitiøs virksomhed der arbejder målrettet – og som vil være de bedste i branchen. Tonen er uformel og kollegial – man føler sig velkommen, så snart man træder indenfor.

Virksomheden:

Dansk Energirådgivning blev grundlagt i 2007 og er siden vokset til 40 medarbejdere – i 2017 stod virksomheden for 23% af Danmarks realiserede energibesparelser og arbejder hele tiden på at spare endnu mere energi.

Når projektlederne finder frem til de optimale økonomiske og tekniske løsninger i et energispareprojekt, er det altid baseret på 100 % uvildighed. Dansk Energirådgivnings opgave er at bevare overblikket og skabe innovative løsninger, som er værdiskabende for kunden.

Se mere om Dansk Energirådgivning på www.danskenergiraadgivning.dk

Ansøgning:

Indsend venligst din ansøgning via linket i højre kolonne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen tlf. 51 88 08 04, hds@erhr.dk eller Michael Folmann tlf. 21 21 64 64 mf@erhr.dk.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.

Ansøg nu

Job info

Firma

Effektiv Rekruttering

Arbejdssted

Midtjylland, Glarmestervej 18B, 8600 Silkeborg DK

Jobannoncen oprettet

25 Apr 2019

Jobannoncen udløber

20 Jun 2019