Senior Project Manager - (Telekom/Kommerciel/implementere nyt stærkt partner setup)

Københavnsområdet, Stockholmsgade, 45, 2100 København DK

Kommerciel Senior Projekt leder, med teknisk Tele indsigt !

Til vores Kunde, en stor dansk Tele virksomhed, sørger vi en Erfaren Projekt leder, der kan have fokus på at analysere, strukturere, drive, implementere en stærk samarbejdsmodel med de største partnere, (alle med fokus på Telekom. ala Fiber, TV, mobil, privat og erhverv)

Det er en nøglerolle i et forretningsområde i vækst og fokus, hvor du arbejder tæt med ledelsen og teamet omkring største partnere 

Din væsentligste opgave og fokusområde bliver at skabe et klart overblik over de nuværende samarbejdsflader inkl. roller, aktiviteter og leverancer, der er mellem Kunden's afdelinger, og dertil sikre at Kunden får ny tekniks afdeling ombord og får skabt et uovertruffent samarbejde, og som er afgørende for den fremtidige strategi.

Rollen kræver en dyb analyse af mange års samarbejde og etablerede processer. Du skal på baggrund heraf skabe og professionalisere et fremtidigt samarbejde i en mere kommerciel partnerskabsmodel. En stor del af opgaven, sammen med teamet, bliver også at kommunikere planerne for samarbejdsmodellen, samt sikre implementering, men også de justeringer der sker alt efter de erfaringer som kommer.

DIG.

• Du har flere års erfaring som projektleder, og har gennemført en projektlederuddannelse
• Erfaring med etablering af partnerskaber eller samarbejdsmodeller
• Taler og skriver engelsk og dansk på forhandlingsniveau, og er stærkt i kommunikation både i skrift og præsentationer
• Du har et kommercielt mindset, er vedholdende og sikrer fremdrift og resultater
• Får energi ved at skabe relationer på tværs af en stor og kompleks forretning og samarbejde med mange faggrupper og forskellige kompetencer

Vi tilbyder dig
Du kommer med på rejsen, i en større transformation og hvor samarbejde med partnere bliver essentielt for Kundens succes. Du vil møde meget motiverede og kompetente kollegaer i dynamisk og professionelt miljø og vil få en kontaktflade med mange områder og på alle niveauer og også hos vores største partnere. Og ikke mindst bliver du medvirkende til at sikre succesen for ét af fremtidens største partnerskaber i den danske teleindustri.

 

Send CV med henvisning til 

Job-2218 i teksfeltet/subject

og vedlæg venligst referencer

Job info

Firma

WAVETEL ApS

E-mail

hr1@wavetel.net

Telefon nummer

4533234493

Arbejdssted

Københavnsområdet, Stockholmsgade, 45, 2100 København DK

Jobannoncen oprettet

12 Jun 2019

Jobannoncen udløber

28 Jun 2019