Vi søger en projektleder til at implementere en lagerrobot

Fyn, J.B. Winsløws Vej 13, 5000 Odense DK


Sygehusapotek Fyn er organisatorisk en del af Odense Universitetshospital, beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 1,1 mia. kr.

Apoteket der er i en rivende udvikling producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse. Apoteket producerer også til salg til andre sygehuse i Danmark. Desuden arbejdes der med klinisk farmaci i et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger på OUH.

Sygehusapotek Fyn skal implementere en lagerrobot i år 2020. Indførslen af en lagerrobot skal forberede Sygehusapoteket til Nyt OUH, hvor håndtering af medicin via en lagerrobot er et vigtigt element. Projektet er i sin spæde start og forberedelserne til indkøb af en robot skal ske her i 2019.



I den første periode skal du som projektleder sikre, at der bliver udarbejdet kravsspecifikation, således at der kan blive etableret en udbudsproces med henblik på at købe en robot. Selve udbudsmaterialet skal i samarbejde med et eksternt firma udarbejdes under hensyntagen til GDP krav.

Du skal være projektleder i et team på 2 – 3 kollegaer, hvor du skal lede, planlægge og koordinere arbejdet for projektteamet. Du skal sikre fremdrift i projektet indenfor tidsplanen og løbende have dialog med de involverede interessenter.



Vi søger en initiativrig og engageret ingeniør, cand. scient. farmaceut, el. lign, der kan lede et projekt med en naturlig autoritet og med overblik. Du skal have ”drive”, og kunne arbejde både kvalitetsbevidst og systematisk. Du skal se synergien i at spille op ad andre fagligheder end din egen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at implementere robotter, men det er ikke et krav. Her ud over vil det være en fordel med teknisk interesse, god IT forståelse og GxP erfaring.

Du skal have gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt. Du skal være stærk i skriftlig formidling, da du skal udarbejde med både kvalitets- og projektdokumenter.

Du skal forvente, at en del kommunikation, både mundtligt og skriftligt, om projektet vil foregå på engelsk.



Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads med plads til udfoldelse og initiativ, gode kolleger og en fri og åben dialog. Du vil få kollegaer at sparre med, der som du selv arbejder med projekter der forbereder apoteket og hospitalet til det Nye OUH.

Vi har et arbejdsmiljø præget af engagement og et vedvarende fokus på de patienter, der har brug for vores ydelser.



Ansættelsesforhold:

Der er tale om en fast stilling, da det forventes, at der efterfølgende kommer flere spændende projekter. Der er 3 måneders prøvetid, første gang du ansættes i Region Syddanmark. Løn- og ansættelsesforhold er med udgangspunkt i gældende overenskomst, idet der forventes en forhandling om kvalifikationstillæg i forhold til dine kvalifikationer. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge.



Tiltrædelsestidspunkt snarest muligt efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fra den 29. juli fås ved henvendelse til enten Produktionschef Jess Brink tlf. 23 63 17 99 eller Sygehusapoteker Lisbeth Muurholm tlf. 23 63 17 92.

Jobbet søges online på job.regionsyddanmark.dk

Ansøgning vedlægges CV og eventuelle anbefalinger.

Ansøgningsfrist er torsdag den 15. august 2019. Der indkaldes til samtaler umiddelbart efter fristens udløb.



Ansøg nu

Job info

Firma

Apoteket Odense

Kontaktperson

Gitte Andersen

E-mail

Gitte.Andersen1@rsyd.dk

Telefon nummer

21849284

Arbejdssted

Fyn, J.B. Winsløws Vej 13, 5000 Odense DK

Jobannoncen oprettet

03. juli 2019

Jobannoncen udløber

15. august 2019