Dimittend- og karrierekonsulent

Fyn, Seebladsgade, 1, 5000 Odense DK

Dimittend- og karrierekonsulent

Studieservice, i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, søger en erfaren og kompetent dimittend- og karrierekonsulent til at drive et nyetableret 2-årigt projekt vedr. dimittendledighed sikkert i mål. I et tæt samarbejde med interne og eksterne aktører, får du ansvaret for at udvikle, initiere og gennemføre initiativer, der bidrager til at reducere ledigheden blandt dimittender ved vores uddannelser, hvor indsatsen har stor strategisk opmærksomhed.

Om stillingen

Du vil komme til at drive projektet der retter sig mod et strategisk indsatsområde, - at øge beskæftigelsen blandt dimittender fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Du vil i samarbejde med interne aktører (de uddannelsesfaglige miljøer, karrierevejledningen) og eksterne aktører (A-kasser, jobcentre, regionale og nationale aktører) etablere samarbejdsrum og udvikle initiativer til nedbringelse af dimittendledigheden.

Du vil med din viden og dine metoder inden for feltet, bidrage til kapacitetsopbygning i forhold til initiativer, der kan implementeres med henblik på at øge beskæftigelsesgraden blandt dimittender.

Du vil på baggrund af et grundigt forarbejde planlægge og gennemføre et pilotprojekt, blandt en udvalgt målgruppe (som kan være såvel studerende som interne/ eksterne aktører).

Du får bl.a. ansvaret for at:

  • etablere evt. udbygge eksisterende samarbejdsrum, netværker og alliancer med relevante interne og eksterne aktører
  • udbrede kendskabet til viften af uddannelser i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
  • gennemføre analyser af viden/ erfaring på feltet (såvel nationalt som internationalt)
  • planlægge, gennemføre og evaluere et pilotprojekt

Kvalifikationer og kompetencer

Du har konkret og praktisk erfaring fra uddannelses- og/eller beskæftigelsesområdet og har en forståelse for gennemførelse af projekter og initiativer i en politisk styret organisation. At du er i stand til at skabe relationer, netværk og alliancer, bl.a. som følge af, at du kan kommunikere med interessenter på forskellige niveauer i og udenfor organisationen.

Din baggrund kan være mange, f.eks. jobkonsulent i en kommune, karrierevejleder på en uddannelsesinstitution, HR- konsulent m.m.

Det er vigtigt, at du som person er udadvendt og en dygtig kommunikator. Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • er selvmotiverende og kan drive processer frem mod et given mål
  • evner at etablere samarbejdsrum med interne og eksterne interessenter
  • er analytisk, systematisk og struktureret
  • er ydmyg, sulten og smart

Er UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole noget for dig?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole udbyder over 40 forskellige korte og mellemlange videregående uddannelser. Uddannelser der retter sig mod såvel det offentlige som det private arbejdsmarked. Du finder os i følgende byer i Region Syddanmark: Jelling, Vejle, Svendborg og Odense. Rundt regnet er der 10.000 fuldtidsstuderende og 1000 medarbejder i organisationen https://www.ucl.dk/om-os. Derudover har UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole en afdeling for kompetenceudvikling.

Vi tilbyder

En spændende, nyoprettet strategisk vigtig stilling i Studieservice. Studieservice har 85 ansatte. En ledergruppe på tre afdelingschefer og en vicedirektør. Medarbejdere og ledere i Studieservice, er alle på forskellig vis, involveret i at sikre høj kvalitet i den daglige drift, udvikling og effektivisering af praksis, samtidig med at vi alle arbejder på at fastholde et godt arbejdsmiljø.

Yderligere information

Du kan læse mere om UCL på www.ucl.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Vicedirektør Ambrosia Hansen  amha@ucl.dk Tlf. 24 52 87 40 eller Afdelingschef Alice Petersen alpe@ucl.dk Tlf. 30 57 09 74

Ansættelsen

Stillingen er fra den 1. oktober (evt. før) til udgangen af 2021 (31.12.21) og vil være på fuld tid.

Dit arbejdssted vil primært være Seebladsgade 1, 5000 Odense C.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Du kan uploade din ansøgning, cv og bilag via vores hjemmeside: https://www.ucl.dk/om-os#ledige+stillinger

Der er ansøgningsfrist den 15. august.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 35.  

 

Ansøg nu

Job info

Firma

UCL Seebladsgade

Hjemmeside

www.ucl.dk

Kontaktperson

Janni Uldahl Andresen

E-mail

job@ucl.dk

Telefon nummer

24 48 32 62

Arbejdssted

Fyn, Seebladsgade, 1, 5000 Odense DK

Jobannoncen oprettet

04. juli 2019

Jobannoncen udløber

15. august 2019