Selvmotiverende Account Manager til nysalg

Midtjylland, Blomstervej, 56, 8381 Aarhus DK

Har du de faglige og personlige kvalifikationer, der skal til for at drive nysalg, samt skabe og udvikle tætte kunderelationer? Evner du at indfri ambitiøse vækstresultater gennem en struktureret arbejdsindsats? Så er du måske vores nye Account Manager. 
 
FK Distribution er Danmarks største leverandør af fysiske tilbudsaviser og uadresserede kataloger til de danske forbrugere. Mediet er den mest effektive markedsføringskanal til at skabe trafik i butik, og vi har ambitioner om at vækste og udvikle forretningsområdet yderligere.  Vi søger derfor en vedholdende Account Manager, der bliver drevet af at skabe nysalg gennem relationsskabende salgsindsatser.  
 
Du tilbydes 
Et nyoprettet salgsjob med selvstændigt ansvar for at opbygge og udvikle salget i dit eget område. Du får ansvar for din egen kundeportefølje, hvor du selvstændigt skal skabe og udvikle nye kunderelationer og herigennem opbygge din egen kundeplatform. Dine primære ansvarsområder bliver at: 

  • Tilrettelægge din salgsindsats og gennemføre salg af fysiske tilbudsaviser og uadresserede produkter 
  • Gennemføre målrettede salgsaktiviteter og kampagner overfor nye målgrupper og kundesegmenter  
  • Udvikle og vedligeholde eksisterende kunder med henblik på at opbygge længerevarende kunderelationer 
  • Sikre opnåelse af salgsbudget og udarbejde salgsrapportering 

Gennem rådgivning om FK’s produkter og ydelser, skal du medvirke til at optimere kundens markedsføringsspend, med det formål at sikre vores kunder en mere effektiv og lønsom kommunikation til de danske forbrugere.  
 
Om dig 
Du er en udpræget ambitiøs og kommercielt indstillet person, der brænder for at skabe nysalg, og du arbejder målrettet med relationsskabende salgsindsatser for at nå dine ambitiøse salgsmål.  Du har salgserfaring fra distributions- og printbranchen eller reklame- og mediebranchen, og du evner at vejlede kunderne om deres markedsføringsspend og mediesammensætning. 
 
Jobbet er for dig der:  

  • Er resultatorienteret og trives med synlige mål og faste deadlines  
  • har et højt drive, er handlekraftig og arbejder vedholdende med din kundeportefølje 
  • er struktureret og selvmotiverende, og formår selvstændigt at prioritere og planlægge dine salgsindsatser  
  • har en troværdig adfærd og fremtoning, som du bringer i spil i dine kundevendte aktiviteter 
  • er en dygtig kommunikator og velformuleret på dansk i både skrift og tale 
  • Har 3-5 års dokumenteret succes med opsøgende salg 

Stillingen kræver mange personlige kontakter i form af møder, telefonsamtaler og mails til kunderne for at kunne drive salgsprocessen, og det er derfor nødvendigt, at du har et højt aktivitetsniveau samt et godt overblik.   
 
FK er eksperter 
Og vi brænder for det, vi laver. Du bliver en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Vi udvider vores salgsafdeling, og du kommer til at arbejde sammen med vores engagerede og rutinerede salgs- og kundeservicekolleger i Tilst.  
 
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pension, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores moderne kontorer i Tilst tæt på Aarhus. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om virksomheden, så gå ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.  
 
Interesseret? 
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV og dokumentation for tidligere opnåede salgsresultater i dag. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte salgschef Karsten Rygaard Sjørup på telefon 2219 7923. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.
 
FK Distribution formidler både digitale tilbud og traditionelle tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi arbejder med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med digital formidling af aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.  


Ansøg nu

Job info

Firma

FK Distribution A/S

Arbejdssted

Midtjylland, Blomstervej, 56, 8381 Aarhus DK

Jobannoncen oprettet

23 Apr 2019

Jobannoncen udløber

07 Jun 2019