Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering søger Social og sundhedsassistent i aftenvagt 28/uge

Københavnsområdet, Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg DK
 
Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) søger en Social og sundhedsassistent 28 timer/uge. Stillingen er opdelt 5/2 med weekendvagt hver anden uge.
 
Stillingen er ledig pr. 1. juli 2019 eller efter aftale.
 
Du vil arbejde i et team på 4 personaler herunder sygeplejerske, social og sundhedsassistenter, og social og sundhedshjælper. Du referer til afdelingsledelsen.
 
FKD ligger på Frederiksberg Hospital og har i alt 84 pladser. Vi modtager 1050 borger årligt til et rehabiliteringsforløb primært efter et forudgående indlæggelsesforløb på hospital. Derudover modtages også borgere fra eget hjem på akutpladser, til vurderingsophold samt til palliative forløb.
 
FKD er placeret under Frederiksberg Kommunes Sundheds- og omsorgsafdeling. Vi er ca. 125 personaler, herunder social og sundhedspersonale, terapeuter, udviklingssygeplejerske, diætist og socialrådgiver.
 
Vi lægger stor vægt på ”Et Godt Ophold” for borgeren – herunder aktiv involvering af borgeren og de pårørende i beslutningerne.

Vores kerneopgave: ”Vi skaber meningsfyldte og individuelt tilrettelagte rehabiliteringsforløb i et tværfagligt miljø, hvor borgeren opnår størst mulig selvstændighed”

Vi forventer, at du:
 • Arbejder ansvarligt, og kan deltage i komplekse sygeplejeopgaver har en bred erfaring som social og sundhedsassistent – gerne inden for rehabilitering.
 • Kan arbejde tværfagligt og har overblik, faglighed og handlekraft.
 • Har evner og vilje til et samarbejde – hvor nøgleordene er anerkendelse og respekt.
 • Har et godt kendskab til brug af IT, vi bruger CURA
 • Har gode medicinkompetencer (god oplæring gives)
 • Har en venlig og imødekommende kommunikation, og har lyst til at hygge om borgerne

Vi tilbyder:
 • Et job, hvor du har mulighed for stor selvstændighed i arbejdsopgaver under hensyntagen til de overordnede krav og forventninger
 • En spændende arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling og udfoldelse af nye ideer, der kommer såvel borgere som personalet til glæde
 • Et befordrende samarbejde med kompetente medarbejdere, hvor der er fokus på optimering af opgaver og kvalitet.
 • Mange muligheder for kurser og udvikling.
 • Tæt samarbejde med bl.a. kollegaer, udviklingssygeplejerske og terapeuter
 • Udviklingsmøder omkring de sygeplejefaglige kompetencer for assistentgruppen

Ansøgningsfrist 10. juni 2019.
Vi afholder løbende samtaler.
 
Løn forhandles med forhandlingsberettigede organisation.
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Afdelingsleder Mai Valentin 2898 0222, afdelingssygeplejerske Lisbeth Skafte 2898 3488 eller afdelingsleder Mette Strømberg 2898 3485.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu

Job info

Firma

Frederiksberg Kommune

Arbejdssted

Københavnsområdet, Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

10 Jun 2019