DemensCentrum Aarhus søger social- og sundhedshjælper til blandede dag- og aftenvagter

Midtjylland, Graham Bells Vej 2, 8200 Aarhus DK

Her skal du bruge din personlighed, for at du kan opnå den relation til borgerne der gør at din faglighed kan komme i spil.
 
Brænder du for at arbejde inden for demensområdet?
Her på DemensCentrum arbejder vi kontinuerligt med at skabe rammerne, med fokus på det gode liv for mennesket med svær demens.
Vi arbejder med medarbejder dreven udvikling. Du vil her have muligheden for at specialisere dig på demensområdet via en vifte af muligheder, bl.a. tværfaglighed i hverdagen, demenstræner, undervisning.
Vi arbejder bevidst med vores forskellighed, for at tilgodese vores borgeres forskellighed.
Afdeling 2 søger en ny kollega til vores specialboligafdeling.
 
Der er tale om:
1 medarbejder til blandet dag- og aftenvagter 30 – 32 timer/ugen. Man arbejder hver 2 eller 3 weekender på 6 uger, dette kan aftales ved ansættelsen.
 
Vi forventer ikke at du kommer med specialviden på demensområdet, men at du kommer med nysgerrighed, dine ideer, lyst til at lære og være med til at give de unikke mennesker der bor her en indholdsrig hverdag med masser af kærlighed.
Kendskab til Århus kommune og erfaring med pleje og omsorg er en fordel.
  
Din profil:
 • Du er uddannet social- og sundhedshjælper
 • Du ønsker at udvikle dig, og få kompetencer indenfor demensområdet.
 • Du kan arbejde helhedsorienteret.
 • Har relevante erfaringer og kompetencer du kan byde ind med
 • Et positivt og nysgerrigt menneskesyn
 • En god situationsfornemmelse
 • Gode tværfaglige samarbejds- og kommunikationsevner
 • Et godt og konstruktivt overblik
 • Har lyst og drive til at indgå i forandringer.
 • Villighed til at lære og lære fra dig
 • Evne til at tage ansvar for borgernes forløb og igangsætte relevante interventioner, for at imødekomme borgernes behov for sygepleje og evt. behandling.
 • Stærke evne i forhold til dokumentation og formidling.  
Derfor skal du vælge os:
 
Er du til uhøjtidelige rammer, med plads til spræl og grin, men også med en ambitiøs atmosfære og høj faglighed, så er denne stilling lige noget for dig.

På specialboligafdelingen bor mennesker med svær demens, hvis sygdom er kendetegnet ved komplekse psykiske og adfærdsmæssige forstyrrelser, og som har et særligt behov for en målrettet psykiatrisk, somatisk og demensfaglig indsats.
 
Vi kan tilbyde dig:
 • En god introduktion, som tager udgangspunkt i dine behov
 • En spændende, fagligt og anderledes udfordrende hverdag i et stærkt og tværfagligt sammenspil med andre sundhedsfaglige kolleger
 • Årshjul – indeholder Kompetenceudvikling, struktureret introduktionsprogram med demensfaglig specialviden og mentorordning
 • Din tid bruges ude ved borgeren, opgaver som rengøring og tøjvask varetages primært af servicegruppe
 • Fagligt fællesskab med kolleger i afdelingen, sygeplejersker, sosu-assistenter og hjælpere, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætist
 • Fastlagt daglig tværfagligsparring omkring alle borgere
 • Vi tilstræber fælles pauser og kollegial hygge
 • Faglig fordybelse med husets øvrige sosu-assistenter
 • At være ansvarlig for særlige interesseområder i afdelingen
 • Synlig og tilgængelig ledelse i hverdagen.
 
Demens- og HjerneCentrum Aarhus hører under Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune, der arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.
 
Strategien for løsningen af den overordnede opgave er konkretiseret i de fem ledetråde - ”Ledetråde for et bedre liv” - der med afsæt i stor borger-, bruger- og medarbejder involvering udstikker ambition og retning.
Du kan også læse mere om vores visioner i folderen 'Kærlig Kommune'.
  
Specialboligafdelingen er en del af Aarhus kommunes specialtilbud til mennesker med demens eller demenslignende adfærd og rummer et bredt spektrum af tilbud til borgere og pårørende.
Du kan læse mere om DCA og afdelingerne her: www.demenscentrum.dk
 
 Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. juli 2019 eller snarest derefter.
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst som social- og sundhedshjælper.
Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.  
 
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Louise Bech Nielsen på  lobn@aarhus.dk eller tlf. 41 89 16 17.
 
Ansøgning:
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er 29. maj 2019.
 
Der vil løbende blive afviklet samtaler.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen. 
 

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!
 

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagementAnsøg nu

Job info

Firma

Aarhus Kommune

Telefon nummer

4185 9346

Arbejdssted

Midtjylland, Graham Bells Vej 2, 8200 Aarhus DK

Jobannoncen oprettet

15 May 2019

Jobannoncen udløber

29 May 2019